Elképesztő gazdagság: nézd meg az iparmágnás 225 millió fontos luxushajóját

Fotó: Douglas Friedman -
luxus jacht Andrey Melnichenko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
120 méter hosszú Andrey Melnichenko iparmágnás mesebeli luxushajója. Gyönyörű felesége pedig elkalauzol mindenkit ebbe a különleges világba. 

Luxuskabinok, 3 medence, óriási lakosztályok - ez a 190 méter hosszú hajó benne van a világ 25 legszebb luxusjachtja között. A hatalmas komplexum mostanában a Temzén hajókázik Londonban, nem kis hullámokat gerjesztve. Nemrég fotók is készültek a hajóról, méghozzá a tulaj neje, az egykori popsztár, szerb modell, Aleksandra Melnichenko főszereplésével.

Fotó: Douglas Friedman

Kritikusai szerint úgy néz ki, mint egy felfordított hajótest - no persze ezt valószínűleg csak azért mondták, hogy legyen mibe belekötniük. A hajóra egyébként ujjlenyomat olvasóval lehet fellépni. Spa is található rajta masszázskabinokkal, csakis a szépülést szolgáló berendezésekkel. Maximum 14 a szívesen látott vendégek száma - róluk gondoskodik egy 42 fős személyzet.

A jacht lakóterülete - amit egyébként most árulnak - nagyjából húszszor nagyobb, mint egy átlagos lakóház. Ez tényleg nem semmi!

/1609/Ilyen201697111542

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.