Míg Radics Gigi biztos abban, hogy Amerikában egy szellemlakásban lakott a családjával, addig Molnár Anikó otthonában figyelt fel a misztikus jelenségekre. Madár Veronika pedig édesapja halála óta érez különös dolgokat.

Radics Gigi egyik legdurvább élménye amerikai utazása kapcsán érte, amikor

családjával egy szellemlakásban szállásolták el őket. 

"Béreltünk egy nagy házat a szüleimmel kilenc napra egy kisvárosban, és már amikor beléptünk, éreztük, hogy futkos a hátunkon a hideg. Tele volt a ház régi képekkel, és az egyik szoba zárva volt. Később megtudtuk a tulajdonostól, hogy itt halt meg valaki, és minden dolga ugyanúgy volt hagyva, mint halála előtt. Éjjel alig aludtunk, nyikorgott a padló, és egyik alkalommal égve hagytuk a lámpát a folyosón, és magától lekapcsolódott a villany. Utolsó nap már mindannyian együtt aludtunk, annyira féltünk" - mesélte az énekesnő a Story Magazinnak.

Forrás: Radics Gigi / Facebook

"Fura dolgok történnek a lakásban..."

Nem csak Giginek, hanem Molnár Anikónak is vannak tapasztalatai a szellemvilággal kapcsolatban, hiszen mióta barátnője meghalt, különösen hisz a furcsa jelenségekben.

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

"Fura dolgok történnek a lakásban, ahol a szanaszét heverésző kavicsokat már megszoktam. Az az érdekes, hogy ő vezette a Kiskavicsok magánóvodát, így ez egyértelmű jel volt számomra arról, hogy ő üzent" - szögezte Anikó.

"Apu meglátogatott minket!"

A Jóban Rosszban színésznője. Madár Veronika az édesapja halála óta érez különös dolgokat.

"Apu nagyon szeretett kertészkedni, ő gondozta a rózsákat a kertben. Mióta meghalt, anyukám születésnapján, szeptember 12-én a rózsa mindig kivirágzik.

Forrás: Madár Veronika / Facebook

"Anyukám egyébként nem hitt a szellemekben, de amikor az egyik éjjel azt tapasztalta, hogy valaki háromszor megsimogatja a vállát, majd a kérdésére, hogy "Drágám, te vagy az?" olyan érzése volt, mintha megcsókolták volna a nyakát. Azóta ő is másképp áll ezekhez a dolgokhoz" - tette hozzá a színésznő.