Egy elmebeteg durván megkeseríti Sharon Stone életét

Forrás: Collection Cinema / Photo12 / AFP -
Sharon Stone Elemi ösztön zaklató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Elemi ösztön sztárja egy őrült pszichopatától retteg. A férfi öt éve a színésznő megszállottja, aki azonban jelenleg még pszichiátrán van, de már nem sokáig: négy hónap múlva szabadulhat.

Alaposan rájár a rúd Sharon Stonera! Egy őrült már öt éve zaklatja a szépséget, sőt, egyszer sikerült is bejutnia Stone házába, szerencsére azonban a színésznő nem volt otthon. De ez még semmi! A zaklató azt állítja, hogy ő Stone egyik fiának az édesapja. Végül

Sharon távolságtartási végzést szerzett.

Forrás: Collection Cinema / Photo12 / AFP

A férfit letartóztatták, és labilis elmeállapota miatt pszichiátriai intézetbe vitték, ahonnan továbbra is levelekkel bombázta Stone-t. A zaklató az egyik levélben azt kérte, hogy vigyen neki "két gyémántokkal teli Royal Crown-táskát, két CIA-igazolványt, 20 milliárd dollár értékű Kincstárjegyet, és a pisztolyához való hangtompítót".

Stone eddig nem is foglalkozott a követelésekkel, ám most, hogy megtudta, hogy a férfi nemsokára kiszabadul,

a rettegés is visszatért az életébe,

mutatja ezt az is, hogy ismét kérvényezte a távoltartási végzést - számolt be a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.