Egyre több a feszültség és sírás a celebvillában, a párok lánytagjai gyakran nyílnak meg kapcsolati problémáikról. Ezúttal Pumped Gabo párjánál, Áginál tört el a mécses.

Egyre feszültebb az élet a celebek valóságshow-jában, a lányok gyakran beszélnek problémáikról, legutóbb az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Dóri mesélt arról, hogy nem biztos szeremében. Ezúttal Pumped Gabo párja Ági akadt ki, több ízben is.

Forrás: RTL Klub

Először azért törött el a mécses, mert nem sikerült teljesíteniük a feladatokat. „Ne haragudj, elrontottam" – zokogott a játék után Gabonak Ági. Gabo nyugtatni próbálja, mondván, ez közös játék volt, együtt hibáztak, de Ági nem igazán tudott túllépni a sikertelenségen. Később pedig párkapcsolati problémáik miatt sírt Peller Annának, és a színésznő párjának. „Itt Gabóval vagyok együtt, a való életben nem vagyunk együtt. Engem itt nem a nyeremény érdekel. Az a baj, hogy anyagilag sem tudjuk megtenni, hogy elmenjünk együtt például nyaralni pár napra. Itt olyan, mintha együtt élnénk, kint nem így van. Nem tudom együtt maradunk-e. Biztonságot adott ez a játék, hogy együtt voltam Gáborral" – zokogott Ági.