Liptai Claudia szerelmi életében nagyon sok hullámvölgy volt, folyton csalódások érték. Ádám viszont az első férfi az életében, aki mellett végre biztonságban érzi magát! Másfél évvel ezelőtt még azt sem gondolta volna a műsorvezető, hogy újra szerelmes lesz, és lám, most a második gyermekét várja.

Az első terhességéből is csak a szép dolgokra emlékszik Claudia, a mostanit pedig teljesen másként élti meg. Saját bevallása szerint nem gyötörték rosszullétek, nem volt kívánós sem, és a munkát is nagyon jól bírja. Claudia még mindig dolgozik: a vasárnap induló Sztárban sztár egyik zsűritagja lesz, közben pedig készül a babaszoba a hamarosan érkező kisfiúnak.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Claudia a munkán kívül csak a jövőre koncentrál, és arra, hogy ennyi csalódás után sikerült megtalálnia az igazit. Reméli, története erőt ad majd az egyedülálló nőknek, hogy soha ne adják fel, hiszen bármikor megtalálhatják az igazi társukat. "Olyan sokszor csalódtam, olyan sokszor nem sikerült, és most mégis összejött. (...) Ahogy kiléptem saját komfortzónámból, az élet adott egy olyan férfit, aki végre igazi társam" - mondta Claudia a Bestnek. Hozzátette, az első pillanattól érezni lehetett, hogy ez a kapcsolat valami egészen más. "Már nincsenek bennem félelmek a jövőmet illetően. Ádám mellett, hosszú idő után először, tökéletesen biztonságban érzem magam. Vele minden természetes" - árulta el a műsorvezető, aki annak is örül, hogy Pankával is nagyon jól kijön párja, és Ádám még várandósan is szépnek látja őt. "Ádám biztosít arról, hogy milyen szépnek lát. Ő tényleg királynőként kezel, de közben nem válik egy pillanatra sem alattvalóvá" - mesélte Claudia.