Liptai Claudia vallomása: “Ádám mellett biztonságban érzem magam”

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
terhesség Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia család szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia szerelmi életében nagyon sok hullámvölgy volt, folyton csalódások érték. Ádám viszont az első férfi az életében, aki mellett végre biztonságban érzi magát! Másfél évvel ezelőtt még azt sem gondolta volna a műsorvezető, hogy újra szerelmes lesz, és lám, most a második gyermekét várja.

Az első terhességéből is csak a szép dolgokra emlékszik Claudia, a mostanit pedig teljesen másként élti meg. Saját bevallása szerint nem gyötörték rosszullétek, nem volt kívánós sem, és a munkát is nagyon jól bírja. Claudia még mindig dolgozik: a vasárnap induló Sztárban sztár egyik zsűritagja lesz, közben pedig készül a babaszoba a hamarosan érkező kisfiúnak.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Claudia a munkán kívül csak a jövőre koncentrál, és arra, hogy ennyi csalódás után sikerült megtalálnia az igazit. Reméli, története erőt ad majd az egyedülálló nőknek, hogy soha ne adják fel, hiszen bármikor megtalálhatják az igazi társukat. "Olyan sokszor csalódtam, olyan sokszor nem sikerült, és most mégis összejött. (...)

Ahogy kiléptem saját komfortzónámból, az élet adott egy olyan férfit, aki végre igazi társam"

- mondta Claudia a Bestnek. Hozzátette, az első pillanattól érezni lehetett, hogy ez a kapcsolat valami egészen más. "Már nincsenek bennem félelmek a jövőmet illetően.

Ádám mellett, hosszú idő után először, tökéletesen biztonságban érzem magam.

Vele minden természetes" - árulta el a műsorvezető, aki annak is örül, hogy Pankával is nagyon jól kijön párja, és Ádám még várandósan is szépnek látja őt. "Ádám biztosít arról, hogy milyen szépnek lát. Ő tényleg királynőként kezel, de közben nem válik egy pillanatra sem alattvalóvá" - mesélte Claudia.

Itt a vége: Polyák Lilla és Homonnay Zsolt 15 év után elváltakhttp://www.life.hu/sztarok/20160909-polyak-lilla-es-homonnay-zsolt-vegleg-elvalt-a-hires-szineszhazaspar.htmlAz egykori színészpáros tavaly decemberben jelentette be, hogy húsz év együttélés után végleg elválnak útjaik, csütörtökön pedig a bíróság kimondta a válásukat. TV + SztárokOrigoKeleti Andrea nem kímélte a Star Academy énekesnőithttp://www.life.hu/sztarok/20160909-keleti-andrea-is-elvarazsolja-a-star-academy-nezoit.htmlA Star Academy énekesnőinek Keleti Andrea adott tanácsokat. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBoldog születésnapot, Hugh Grant!http://www.life.hu/sztarok/20160909-boldog-56-szuletesnapot-hugh-grant.htmlPénteken töltötte be 56. születésnapját az egyik kedvenc színészünk, Hugh Grant. TV + Sztárok--VV Vivi aztán nem semmi: ismét megbotránkoztatta a villalakókathttp://www.life.hu/sztarok/20160909-vv-vivi-ismet-megbotrankoztatta-a-villalakokat.htmlVV Vivi hófehér fürdőruhában ugrott a medencébe. Az eredményt el lehet képzelni... TV + Sztárok--Tombolnak az érzelmek a villában- VV Dina összeomlotthttp://www.life.hu/sztarok/20160909-valovilag-dina-es-lori-csokkokkal-kezdtek-a-napot.htmlEgyre érdekesebben alakul a dolog VV Lóri és Dina között. TV + SztárokOrigoKockahas péntekre: Liam Hemsworth megmutatta tökéletes hasizmaithttp://www.life.hu/sztarok/20160908-liam-hemsworth-szinesz-megmutatta-tokeletes-hasizmait.htmlLiam Hemsworth alakjára sosem lehetett panasz, most azonban egy régebbi fotóval megmutatta, hogy festett, amikor összejött Miley Cyrussal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.