Az Oscar-díjas színésznő a hírek szerint már azt is kitalálta, milyen ruhában fog örök nyugalomra térni.

Egy dolog mindig igaz marad a pletykák esetében: hogy soha nem csitulnak el. Kiváltképp, ha olyan világsztárokról van szó, mint Angelina Jolie. 

Forrás: Northfoto

A hatgyerekes színésznő – aki mostanában rendezőként és ENSZ-nagykövetként ténykedik – egészségi állapota a mai napig téma a bulvársajtóban: Angie ugyanis az utóbbi időben hihetetlenül lefogyott, ami miatt egyesek szerint anorexiája okolható, mások szerint azonban súlyos betegségben szenved.

A filmcsillag egyik közeli ismerőse szerint Brad Pitt felesége már a saját temetésére készül: a National Enquirer magazinnak elmondta, hogy a színésznő koporsós temetést szeretne, és egyetlen igaz barátnője, a tavaly elhunyt L'Wren divattervező egyik ruhájában térne örök nyugalomra. Valójában nem lepődnénk meg semmin, hiszen tudvalevő, hogy a mostanában rendkívül visszafogott Angelina Jolie-nál is volt idő, amikor még temetkezési vállalkozó szeretett volna lenni. 

Így soványodott le az évek alatt Angelina Jolie
Férfiak milliói gondoltak rá vágyakozva, és nők milliói csodálták irigykedve Angelina Jolie szépségét, aki nem mindennapi kisugárzásával és külsejével bárkit magába tudott bolondítani. Sajnos a fogyás nem tett jót a színésznőnek: Angelina Jolie ma már csak árnyéka annak a nőnek, aki lecsapta Brad Pittet Jennifer Aniston kezéről. Kattints ide a cikkért!