Cristiano Ronaldo focista barátság menedzser portugál kapcsolat sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ricky Regufe és C. Ronaldo mindent együtt csinálnak. Együtt esznek, együtt nyaralnak, 13 éve elválaszthatatlanok. Ricky Ronaldo személyi menedzsere.

Ricky 37 éves, és Ronaldóval akkor ismerkedtek meg, amikor a focista még nem volt sztár. Ő intézte Ronaldo első cipőszerződését a Nikeval. Azóta Ronaldo egy lépést sem tesz Ricky nélkül, még az Eb-re is kivitte magával a portugál stáb tagjaként. A kapcsolatot a rajongók nagy része is furcsállja, sokakban felvetődik, hogy több van a két férfi között, mint barátság. Ricknek azonban van barátnője, Claudia Dinis ismert blogger.

Bukta lesz a Star Academy? Alig nézte valaki a showthttp://www.life.hu/sztarok/20160911-bukott-a-tv2-hetrol-hetre-kevesebben-nezik-a-star-academyt.htmlStohl András lánya hatalmas döntést hozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160911-stohl-andras-musorvezetokent-debutal-a-fem3cafeban.htmlVV8: "Egy szavamat sem gondoltam komolyan" - VV Tivy megbánta tettéthttp://www.life.hu/sztarok/20160911-vv-tivy-bocsanatot-kert-vv-zseraldintol-miutan-csunyan-osszevesztek-vv-viki-bulijan.htmlLibor Laura esett ki a Star Academybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160910-libor-laura-esett-ki-a-star-academybol-tehetsegkutato-tv2.htmlPuszítóan rossz előadás a Star Academybenhttp://www.life.hu/sztarok/20160910-puszitoan-rossz-eloadas-a-star-academyben-libor-laura.htmlHoppá! Palvin Barbi találkozott Hamilton új nőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160910-palvin-barbi-talalkozott-lewis-hamilton-allitolagos-uj-nojevel-winnie-harlow-vitiglio.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.