10 évet várt kisbabájára Völgyi Zsuzsi, a Romantic egykori énekesnője

babavárás Völgyi Zsuzsi Romantic énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi, a Romantic egykori csodás hangú énekesnője végtelen boldogságban úszik. Tavaly férjhez ment élete szerelméhez, most pedig kisbabát vár.

Hosszú ideig erősítette a szinglik táborát Völgyi Zsuzsi, amikor rátalált a szerelem, Gábor személyében. A pár tavaly mondta ki a boldogító igent, és bár rögtön elkezdték a babaprojektet, a kis jövevény jó ideig megváratta szüleit.

Azt mondják, a görcsös akarás nem vezet eredményre, így volt ez Zsuzsiék esetében is, akiknél

akkor fogant meg a pocaklakó, amikor már elengedték a kérdést.

„Szívből kell szerelmeskedni, élvezni az együttlétet, és nem görcsösen gyereket gyártani” – mesélte a Story magazinnak az énekesnő.

Elmondta azt is, hogy kiskorában úgy képzelte, fiatalon lesz anyuka, de így sem bánja, hogy tíz év késéssel érkezik a baba, hiszen olyan édesapát talált gyermekének, akiről mindig is álmodott.

„Mindig olyan férfitől szerettem volna babát, mint ő, akinek gyerekében, remélem, viszontlátom a mosolyát, a humorát, a mozdulatait, a szerelmet” – mondta Zsuzsi.

A sok kudarc után Zsuzsi tovább bizakodott, és

minden hónapban vett egy terhességi tesztet,

aminek elvégzése rutinszerűvé vált.

„Emlékszem, már csak megszokásból vettem elő a tesztet. Egyik reggel, zuhanyozás után már majdnem automatikusan ki is dobtam, amikor észrevettem a két erősen virító csíkot. Azt az örömet nem is tudom szavakba foglalni. Gábor viszont eleinte nem merte komolyan venni” – nosztalgiázott a kismama.

A picivel és mamájával is minden rendben, a vizsgálatok is erről tanúskodnak, a boldog babavárás kezdetét is vette. Sok boldogságot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.