Pumped Gabót a tavalyi Balaton Soundon fedezte fel az ország. Nem mindennapi mozgásával mindenkinek feltűnt a tökéletes testű fiú. Azóta pedig igazi celebbé vált.

Az RTL Nyerő Páros című műsorában láthattuk először Gabót és párját, Ágit. Akkor mindenki furcsának találta, vajon mit keres egy illusztris celebekből álló társaságban egy fesztiválarc és kedvese. Ez a kérdés hamar szertefoszlott és kiderült, hogy Gabó egy szerethető, kedves és őszinte figura, aki bár mélyről jött, mégis pozitív és jókedvű tudott maradni. A sztárok is azonnal a szívükbe zárták. Párja, Ági pedig hiába idősebb nála 10 évvel, nagyon szereti őt és mindenben támogatja. Bár a versenyből kiestek,a Story Magazinban meséltek kapcsolatukról és az őket ért támadásokról.

"Érdekes szituáció volt, amikor a többiek úgy döntöttek, mi illünk össze a legkevésbé - meséli Ági a Nyerő Párosról. "Megdöbbentem, és nyilván rosszul is esett. De mélyen legbelül én is tudom, nem vagyunk egy hétköznapi pár."

Forrás: RTL Klub

Ági már a Soundon felfigyelt a jóképű macsóra, akiről

először azt hitte, külfödi sztár. Azonnal elkezdett kutakodni utána a közösségi oldalakon, végül egy barátjuk mutatta be őket egymásnak.

"Mindenáron meg akartam szerezni magamnak, és sikerült. Gábornak ez az első tartós kapcsolata, és ahhoz képest, hogy még csak húsz éves, kifejezetten éretten gondolkodik. Tudom, hogy még a bulizós korszakát éli, ennyi idősen én is rengeteget jártam az éjszakában. Én mégis hosszú távon gondolkozom, hiszen jól megvagyunk egymással."