Gerard Butler az új George Clooney? A 46 éves világsztár még sosem volt nős és tartós kapcsolatainak listája sem túl hosszú. A színész pont úgy él, ahogy azóta már megnősült kollégja, az örök sármőr Ross doki.

A P.S. I love you és a Csúf igazság sztárja úgy tűnik nem tudja féken tartani férfiasságát. Néhány héttel ezelőtt még barátnőjével, Morgan Brown-nal falták egymást Capri festői szigetén, aki nem mellesleg egy hosszabb időszak után fogadta vissza a világsztárt. Vélhetően a mosolyszünet oka akkor is a csajozás lehetett.

Jelenleg Londonban forgatja legújabb filmjét Butler, és mivel barátnője nem tartott vele, így alkalmi flörtökkel múlatja az időt és tölti el magányos estéit. A sztárnak, valljuk be, nem nagyon vannak gondjai a csajozással, így aztán számos szépséges nő akadt már a horgára.

Forrás: NORTHFOTO

Kifinomult flört technikájától pedig minden nő elolvad: először végigpásztázza a terepet, megkeresve a számára legjobban tetsző prédát, majd szemkontaktust teremt vele, meghívja egy italva, a többit pedig el tudjuk képzelni... Londoni hóditásairól készült néhány fotó is egy szemfüles paparazziknak köszönhetően, amit a sztár szeretett volna letiltani, de mivel ez nem sikerült így a légyottok bejárták az egész világsajtót.- írja a Best.

No de mit szólhat mindehhez Morgan?