Csalódott az online randizós oldalakban, így továbbra is egyedül próbál boldogulni az életben a 75 esztendős Medveczky Ilona.

A díva 25 évig élt Nagy Richárddal, az MTV egykori elnökével, aki 2009-ben, hosszú betegség után hunyt el. A revütáncosnő - bár azóta is gyászolja párját -, beismerte: nem fogadott örök magányt kedvese halálos ágyánál, így az évek múlásával egyre nyitottabb lett, és szerette volna egy társ mellett folytatni özvegyi életét. Ilona nyugdíjaskorára olyannyira beletanult az online világba, hogy nemrég az internet segítségével kereste a szerelmet - írja cikkében a Blikk.

Forrás: MTI/Földi Imre

"A barátaim feltettek egy netes társkereső oldalra, mert esténként gyakran nem tudok aludni, és jó ötletnek tűnt, hogy éjszakánként szórakoztassam magam, és csevegjek a regisztrált férfiakkal. Eleinte el is ütöttem vele az időt, de aztán csalódnom kellett" – emlékezett vissza a díva, aki néhány hónap elteltével kiábrándult az internet nyújtotta lehetőségekből.

"Amikor fiatalabb voltam, sosem kerestem a férfiak társaságát, mindig ők találtak meg engem. Szinte legyeskedtek körülöttem, úgy kellett elhessegetni őket. Kilenc férfi volt az életemben, ebből egy mindig itthon, egy pedig külföldön" - nosztalgiázott Ilona, aki csalódások egész sorozatát élte át a világhálón keresztül, így nem csoda, hogy besokallt. "Mindenki fűt-fát ígért, évtizedekkel korábbi fotót oszt meg magáról, és a legjobb színben akarja magát feltüntetni. Aztán persze előbb-utóbb kiderül az igazság! Katasztrofálisnak látom az internetes párkeresés helyzetét, és szerintem pont annyi előnye van az online világnak, mint hátránya."

Mint ismeretes, a díva legutóbbi szerelme egy István nevű férfi volt, akivel nemrégiben minden kapcsolatot megszakított. Ilona azonban nem adja fel, bár nem is töri magát a szerelem keresésén.

Forrás: Istvan Bielik

"Rengeteg barátom van, akikkel jól érzem magam, örömmel töltöm velük az időt" - vallotta be. "A hazugságokkal teli internetvilág viszont kiábrándít, így már nem is foglalkozom vele!"

Medveczky Ilona tavasz elején szenvedett balesetet kedvenc időtöltése, kertészkedés közben: egy kaspót cipelt, amikor megcsúszott a nedves járdán, elesett és eltörte a csuklóját. A díva azóta is szenved a kezét ért sérüléstől, ugyanis rosszul forrt össze a csont, ezért feltehetőleg egy újabb műtét vár a négy kutyáját egyedül nevelő Ilonára.