Egy német újság állította: Schumacher jár – be is perelték érte

betegség Schumacher Forma-1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schumacher menedzsere beperelte azt a lapot, amelyik valótlan állításokat közölt az egykori Forma-1-es világbajnok állapotáról.

Továbbra is hírzárlat van az egykori világbajnok állapotával kapcsolatban. Sem a család, sem pedig a pilóta menedzserei nem nyilatkoznak az ezzel kapcsolatos kérdésekben. A német Bunte nevű bulvárlap viszont 2015 év végén azt állította, hogy Schumi már járni is képes.

A család most pert indított a lap ellen,

ugyanis senki sem közölt velük erre vonatkozó információkat.

Michael Schumacher Forrás: Mercedes

„Sajnos a közelmúlt egy sajtóhíre arra kényszerít minket, hogy tisztázzuk: nem igaz, hogy Michael ismét képes mozogni" – állt Sabine Kehm, a pilóta menedzsere által kiadott akkori közleményben. „Az ilyen spekulációk felelőtlenek, mert a sérüléseinek súlyosságának ismeretében Michael privát szférájának tiszteletben tartása kiemelten fontos. Sajnálatos az is, hogy ez sokak számára hamis reményeket ad" – írja a GPhírek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.