Légtánc EB-re készül Sáfrány Emese: Bepillantottunk a kulisszák mögé!

légtánc EB felkészülés Aleska Diamond Prága Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Légtánc Európa Bajnokságot vasárnap rendezik Prágában, amire Emese is kőkeményen készült. A Life.hu az utolsó próbájára is beleshetett, ahol a sztár a felkészüléssel kapcsolatos titkokat is megosztott a nézőkkel.

Emese holnap indul a Cseh fővárosba, hogy részt vegyen a bajnokságon!
"Először

kitaláltam azokat a trükköket, amit mindenképpen bele szeretnék tenni

a koreográfiába. Voltak kötelező elemek is, úgyhogy igyekeztem ezeket mind beletenni. Először külön a trükköket gyakoroltam ki, aztán eggyé gyúrtam. Az átkötéseken kellett sokat csiszolni, hogy az egész folyamatos legyen" – magyarázta Emese a Life.hu-nak.

A versenyen kötelezően fehér színű karikát kell használni, ezért az utolsó próbája után, még az a feladat vár a szépségre, hogy a most fekete színű eszközét új köntösbe "öltöztesse". A bajnokság előtt, már csak a nyújtásokra és a pihenésre koncentrália a szépségnek.

Nyilvános Angelina Jolie és Brad Pitt válókeresete: Íme!http://www.life.hu/sztarok/20160921-a-sztarpar-dokumentumait-barki-elolvashatja.htmlBombaként robbant a hír, hogy Jolie és Pitt válnak. A színésznő ügyvédje tegnap meg is erősítette a hírt, és most a válókereset is nyilvánosságra került, rajta Angelina kézjegyével.TV + Sztárok--Mellműtét helyett ragasztó! Átverte a világot színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-ragasztoval-emelte-meg-melleit-a-talalekony-szineszno.htmlMár több mint 95 ezren kedvelték azt a képet, a hol a gyönyörű színésznő elárulja mi a titka a vörös szőnyegen formás kebelinek. TV + Sztárok--Bereczki retteg attól, hogy elveszíti egyik legféltettebb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-bereczki-zoltan-retteg-attol-hogy-egyszer-elvesziti-a-hangjat.htmlBereczki Zoltán az egyik legszebb hangú színész-énekes, aki már kimagasló kaméleoni képességeit is megcsillogtatta a Sztárban sztár című műsorban, ahol most a zsűriszékben foglal helyet. Ki gondolná, hogy a karrierje csúcsán lévő művész retteg bármitől is?TV + Sztárok--Ez már a sokadik szakítás volt: íme Brad Pitt leghosszabb kapcsolataihttp://www.life.hu/sztarok/20160921-brad-pitt-leghosszabb-kapcsolatai-ezekkel-a-sztarokkal-jart.htmlBrad Pitt 12 évig volt együtt Angelina Jolie-val, előtte 7 évig Jennifer Aniston férje volt - ezt a fél világ tudja. De íme azok a nők, akik szintén évekig melegítették Hollywood első számú szívtiprójának ágyát. TV + Sztárok--Dúl a szerelem Sofia Vergara és Joe Manganiello közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160921-dul-a-szerelem-sofia-vergara-szineszno-es-joe-manganiello-kozott.htmlSzerencsére a Brangelina pároson kívül is maradt még szexi álompár Hollywoodban. TV + SztárokOrigoByeAlex kiborult: dühösen hagyta ott társait a sztár http://www.life.hu/sztarok/20160921-byealex-kiborult-a-mentortarsai-dontesen-nem-ertett-egyet-az-enekes.htmlByeAlex egy idő után nem értett egyet a társaival, és ennek hangot is adott a műsor közben. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.