Érettségire gyúr Pumped Gabo!

Forrás: Facebook/Pumped Gabo -
Nyerő páros tanulás Pumped Gabo RTL érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eddig a tánccal és testépítéssel foglalkozó Gabo most komolyabban akarja venni az életet! Érettségizni akar és a médiában dolgozni!

Kigyúrt, izmos teste és különös tánca miatt népszerűvé vált fiú, szerepelt már reklámban és több tévés produkcióban is. Az egész ország mégis a Nyerő Párosban ismerhette meg őt és párját Ágit, akik

őszinteségükkel belopták magukat a nézők és a játékosok szívébe.

Sok előítéletet kellett leküzdeniük a fiataloknak, akaratuk viszont kifizetődött, és a műsor egyik legnagyobb meglepetései voltak.

Forrás: RTL Klub

A versenyt nem nyerték meg, de a pumpálós celeb rengeteget tanult a műsorból, és látva maga körül a sok sikeres embert, visszaült az iskolapadba. –írja a Bors.
"Gyerekkoromban nem dúskáltunk az anyagi javakban, anyukám nevelt fel minket a húgommal minimálbérből. Belekezdtem pár vállalkozásba, de nem voltam sikeres. Az érettségit sem szereztem meg,

terveim sem igen voltak, hogy mit szeretnék csinálni.

Modellkedtem, autókat adtam el, de a műsor olyan motivációt adott, hogy visszamentem az iskolába. Májusban érettségizem" – mondta Gabo a műsor döntője után.

Forrás: Facebook/Pumped Gabo

Az érettségi után tovább akar tanulni! Szakmára és diplomára vágyik.

"Szeretnék a médiában elhelyezkedni,

de nem feltétlenül műsorvezetőként, mert őket csak egy ideig foglalkoztatják, én viszont a vágást, az operatőri munkát is meg akarom tanulni, hogy később hasznosíthassam. Beszédtanárhoz is járok majd" - magyarázta terveit Gabo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.