Online örökbefogadási kampány indult az Illatos úton élő kutyák számára: Dolly, Pupi, Bandita és a többiek három lakás hirdetéseit foglalták el, és alig várják, hogy valódi otthonra találjanak. Az örökbefogadók ráadásul most meg is kaphatják a meseszép lakások bármelyikét három napra, hogy ott jobban megismerhessék egymást újdonsült kedvencükkel.

Különleges módon keresnek végleges gazdát az Illatos úti kutyusoknak. Az „Otthont keresek" akció célja, hogy az örökbefogadást a közbeszéd tárgyává tegye: kutyát hazavinni most egyszerű, ingyenes és segítséget is kapunk hozzá.

Forrás: Airbnb

Az örökbefogadóknak ráadásul egy kis plusszal is kedveskednek: aki hazaviszi az Illatos úti kutyák bármelyikét, három napra kiveheti a három Airbnb-n szereplő lakás egyikét 2700 Ft/éj áron. Ez az Airbnb által engedélyezett legalacsonyabb ár.

Forrás: Airbnb

A lakások profiljain az árva kutyák elfoglalták a nappalit, a konyhát és még a fürdőszobát is – így várják, hogy elhagyhassák újdonsült gazdijukkal az Illatos utat, ahol folyamatos a helyhiány. Az összesen 94 férőhelyen sokszor 120-130 kutya és macska él. Ezért indult most ez a különleges örökbefogadási kampány. Nem győzik hangsúlyozni: aki innen fogad örökbe állatot, két életet is megment. Azét, akit hazavisz és azét is, aki a helyére érkezik és esélyt kap egy új otthonra.