Nagyon megváltozik az RTL Klub hétvégi programja. Három új magazinműsort is indítanak, az egyik vezetését Valkó Eszter, a Nyerő Páros döntőse kapta.

Három saját gyártású műsorral erősíti az RTL Klub a vasárnapját, lesz miből válogatnunk! A félórás produkciókat egymás után sugározza a csatorna 11:20-tól, így alaposan megváltozik a hétvégi műsorrend.

RTL KlubForrás: Origo

Az egyik egy Sütnicake elnevezésű vetélkedő lesz, amelyben tizenkét cukrász mutatkozik be. Arra vállalkoztak, hogy elkészítik a tökéletes tortát, azonban minden vasárnap kiesik egy közülük. A produkciót Valkó Eszter vezeti, aki sokévnyi kihagyás után tér vissza újra a képernyőre, mint műsorvezető.

Forrás: rtl klub

A következő vasárnapi műsor a Highlife a luxus nevet kapta, ami nevéből adódóan a csillogás világát mutatja be a nézőknek. Arról fog szólni, hogyan szerezték meg a jó élet kulcsát a pénzügyi élet vagy a szórakoztatóipar sztárjai. A háziasszonya a Nyerő párosban szintén szereplő, az Éjjel-nappal Budapestből is ismert Kovács Dóra lesz.

Forrás: Kovács Dóri

A harmadik produkció, a Stíluskalauz pedig a legújabb trendek világába kalauzolja a nézőket, de nemcsak az öltözködés új irányzatait mutatja be, a lakberendezés, a környezetvédelem, a lakáspiac, az autók, a telefonok és a technikai újdonságok világából is csemegézik. A műsorvezető Somogyi Zoltán, szakértője pedig Pusztai Olivér stylist lesz.