A 90-es évek hollywodi álompárja 1991-ben, 3 nappal az esküvőjük előtt szakított: Julia dobta a sztárt új pasijáért, Jason Patricért. Akkoriban hetekig erről cikkeztek a lapok, most azonban, 25 évvel később végre megszólalt a nagyon is sértett fél, Kiefer Sutherland.

Kiefer Jess Cagle-nek mondta el egy interjúban, hálás Juliának azért, hogy volt benne kurázsi, és meg merte lépni, amit a szíve súgott neki. "Úgy gondolom, realista volt, és őszinte magához. Szerintem sokkal jobb, hogy így történt" - mondta a színész, aki fel sem hozta Jason Patrick nevét. Helyette elmondta, hogy túlságosan fiatalok is voltak az egészhez, ő 24, Julia 23 éves volt.

Forrás: NORTHFOTO/Globe Photos/Ralph Dominguez

A 150 fős esküvőre egyébként már minden készen állt, amikor a menyasszony megfutamodott: a koszorúslányoknak már megvoltak a ruhái és 425 dolláros Manolo Blahnik cipői, Juliára pedig egy csakis rá szabott menyaszonyi ruha várt, akkor átszámítva közel 2 millió forint értékben. A ruha az üzletben maradt...A lagzira egyébként Jason Patrick is hivatalos volt, hiszen akkoriban igen jóban volt Kieferrel is.