Julia Roberts 3 nappal az esküvő előtt dobta Kiefer Sutherlandet

Forrás: NORTHFOTO/Globe Photos/Ralph Dominguez -
Julia Roberts Kiefer Sutherland szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90-es évek hollywodi álompárja 1991-ben, 3 nappal az esküvőjük előtt szakított: Julia dobta a sztárt új pasijáért, Jason Patricért. Akkoriban hetekig erről cikkeztek a lapok, most azonban, 25 évvel később végre megszólalt a nagyon is sértett fél, Kiefer Sutherland.

Kiefer Jess Cagle-nek mondta el egy interjúban, hálás Juliának azért, hogy volt benne kurázsi, és meg merte lépni, amit a szíve súgott neki. "Úgy gondolom, realista volt, és őszinte magához. Szerintem sokkal jobb, hogy így történt" - mondta a színész, aki fel sem hozta Jason Patrick nevét. Helyette elmondta, hogy túlságosan fiatalok is voltak az egészhez, ő 24, Julia 23 éves volt.

Forrás: NORTHFOTO/Globe Photos/Ralph Dominguez

A 150 fős esküvőre egyébként már minden készen állt, amikor a menyasszony megfutamodott: a koszorúslányoknak már megvoltak a ruhái és 425 dolláros Manolo Blahnik cipői, Juliára pedig egy csakis rá szabott menyaszonyi ruha várt, akkor átszámítva közel 2 millió forint értékben. A ruha az üzletben maradt...A lagzira egyébként Jason Patrick is hivatalos volt, hiszen akkoriban igen jóban volt Kieferrel is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.