Hét év után tért vissza a képernyőre Marsi Anikó, a Tények műsorvezetőjeként. Nem csak a Tv2 híradója változott meg ezzel a lépéssel, de a sztár külseje is. Bár naponta profi stáb dolgozik a megjelenésén, ő mégsem elégedett önmagával.

Külső szemlélőként úgy tűnhet, a Tények műsorvezetője teljes harmóniában van önmagával, és talán soha nem nézett ki ilyen jól. Ám Marsi Anikó ennél jóval kritikusabb. Hiába tartja teljesen profinak azt a csapatot, akivel dolgozik, ő mégsem elégedett a látvánnyal.

Fotó: Mudra László - Origo

"Nem tudom, volt-e, lesz-e valaha olyan állapot, amikor igazán tetszettem, tetszem magamnak... Amikor nemcsak pillanatokról, hanem akár periódusokról lehetne szó... De az tény, hogy nagyon szeretek az itteni stylingcsapattal együtt dolgozni! Ők nemcsak a hajamat, sminkemet, ruhámat találják ki, hanem az éppen aktuális hangulatomat is. S ez főnyeremény! Nekem" - vallotta a műsorvezető, aki teljesen megbízik a vele dolgozó emberekben, még azt is megengedné nekik, hogy rövidre vágják és feketére fessék a haját. Erre azonban eddig nem került sor, maradtak a szőkénél. A hajszín ugyan nem változott, de Marsi Anikó kinézete alaposan átalakult, ám férjének ebből semmi nem tűnt fel. "Annyira nem volt markáns a különbség, hogy a család férfi tagjainak szemet szúrjon" - árulta el a híradós a Borsnak.