Ez ám a változás: imádja egymást Sharon és Ozzy Osbourne

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Buckner -
szexfüggőség Ozzy Osbourne Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár házassága jó ideig elég mély gödörben volt, most azonban állítólag szent a béke köztük. 

5 hónappal ezelőtt Sharon Osbourne azt nyilatkozta, képtelen úgy élni, ahogy eddig és elmondta, 33 év után szakít férjével, Ozzy Osbourne-nal. A férfi ugyanis jópár nőt, köztük a világsztárok egyik kedvelt fodrászát, Michelle Pugh-ot is elcsábította. Most azonban úgy fest, minden rendben a sztárpár háza táján.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Buckner

Sharon augusztusban mondta el, hogy férje 6 éve szexfüggőségben szenved, de hónapok óta terápiára jár. Ez úgy fest, hatott, ha a feleség megbocsájtott férjének. "Nagyon jó helyen vagyok, kézben tartom a sorsomat. A házam tele van kedves emberekkel, csodás személyekel dolgozom együtt, a családomat imádom. Boldog vagyok" - nyilatkozta a napokban Sharon Osbourne.

ValóVilág 8: Nem bírt a vágyaival, most szégyenkezik VV Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20160929-szegyenfoltnak-nevezte-a-somaval-toltott-ejszakat-vv-evelin.htmlVV Evelin és Soma egymásra találtak. Igaz, csak egy éjszakára, amit a lány nagyon évezett, de másnap már szégyenfoltként beszélt a dologról. TV + Sztárok--Szacsvay László: "Jártányi erőm sincs lassan..."http://www.life.hu/sztarok/20160930-szacsvay-laszlo-szinesz-interjut-adott-jartanyi-erom-sincs-lassan-nyilatkozta.htmlSosem kereste a feltűnést, ám felesége másfél évvel ezelőtti balesete óta kifejezetten kerüli a nyilvánosságot Szacsvay László. A Nemzet Színésze szerda este mégis kivételt tett, interjút adott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBereczki Zoltán: "Én nem vagyok annyira megosztó személyiség"http://www.life.hu/sztarok/20160930-bereczki-zoltan-szinesz-nem-all-bele-a-felesleges-vitakba-nem-veszekszik-a-rajongokkal.htmlA Sztárban sztár egyik legnépszerűbb zsűritagja úgy érzi, hogy bár próbál jóban lenni a rajongókkal, sokan kihasználják a kedvességét. TV + Sztárok--Kéjes nyögések és ugráló takarók: íme, a Való Világ legjobb szexjelenetei (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160927-valo-vilag-szexjelenet-nem-takartak-ki-az-intimebb-testreszeket-sem-video.htmlA bezártság és az intimitás hiánya sokszor egy-egy merészebb ágyjelenetre készteti a lakókat. Ilyenkor nem számítanak a kamerák, így bőven előfordultak pornófilmbe illő pillanatok. Ezek a pikánsabb jelenetek sokszor élőben mentek le a televízióban, nem egyszer kiakasztva ezzel a nézőközönséget. Most összeszedtük azokat a jeleneteket, melyek láttán te is elpirulsz! TV + Sztárok--Hajós András: “Sajnálom, ha megsértettem Demjén Rózsit”http://www.life.hu/sztarok/20160929-hajos-andras-bocsanatot-kert-demjen-ferenctol-bar-igazsagtalannak-tartja-hogy-vele-nem-lehet.htmlDemjén Ferenc kiborult Hajós András és Majka beszólásán, ami a Sztárban Sztárban hangzott el. Az énekes híresség Facebook-oldalán két bocsánatot az ikontól.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMegbüntették Rékasi Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20160929-rokkantkartya-ellenere-megbuntettek-rekasit.htmlA színészre mostanában igencsak rájár a rúd. Orvosai nem engedték még vissza a színpadra, és mozgása miatt rokkantkártyát kellet igényelnie, hogy könnyebben parkolhasson. Mégis megbírságolták! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.