Ő az a férfi, akivel Angelina Jolie mostanában az idejét tölti

Forrás: AFP/Panagiotis Tzamaros -
William Hague politika Angelina Jolie ENSZ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta kiderült, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válnak, mindenki az okokat találgatja. Többen tudni vélik, hogy házasságuk megromlásának egyik oka az, hogy Angelina politikai karriert tervezget.

A brit sajtó arról cikkezett, hogy Jolie igen rangos tisztségekre pályázik: szeretne ENSZ-főtitkár lenni, amerikai szenátor vagy a brit felsőház tagja. Ő akar lenni az új Diana hercegnő.

Angelina Jolie Görögországban, az ENSZ megbízottjaként Forrás: AFP/Panagiotis Tzamaros

"Angelina alaposan áttanulmányozta Diana életének minden részletét, és azt gondolja, hogy folytatni tudná a munkásságát" - nyilatkozta a színésznő egyik barátja. Sőt, állítólag azt is a fejébe vette, hogy beházasodik az angol királyi családba. Köztudott, hogy András herceg szabad préda, de nem vele tölti Angelina mostanában az ideje nagy részét, hanem William Hague-gel, az egykori brit külügyminiszterrel. Ő a brit felsőház elöljárója, és valószínűleg segíteni tudja a színésznőt céljai elérésében. A férfi tavaly lemondott alsóházi mandátumáról azért, hogy több ideje legyen Angie oldalán harcolni a háborúkban elkövetett szexuális erőszak ellen. Arról egyelőre nincs hír, hogy az üzleti dolgaikon kívül más is összefűzné őket.

10 év után tudta meg a magyar tévés, hogy öngyilkos lett a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20161001-rozsa-gyorgy-elso-felesege-szadvari-gabriella-bemondono-ongyilkos-lett.htmlSarka Kata is készülődik Szabó Zsófi esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20161001-sarka-kata-is-keszulodik-baratnoje-szabo-zsofi-eskuvojere-fenykepet-posztolt-a-facebookra.htmlValó Világ 8: Cicikkel ilyet még nem tettek a VV-történelemben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161001-valovilag-8-vv-vivien-megfajdultak-ezert-megmassziroztatta-vv-attilaval.htmlAtya ég! Meztelenül énekelt Varga Viktor - VIDEÓhttp://www.life.hu/sztarok/20161001-meztelenul-enekelt-a-studioban-varga-viktor.html"Pofátlanságnak tartom" - Hajdú Péter kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20161001-hajdu-peter-vegrehajtot-kuldott-batiz-andras-es-karasz-robert-cegere-nem-fizetik-ki-az-ot-megilleto.htmlÁkos: "A legdurvább sajtótámadások idején kaptam a legtöbb szeretetet"http://www.life.hu/sztarok/20160930-akos-exkluziv-interjuja-a-legdurvabb-sajtotamadasok-idejen-kapta-a-legtobb-szeretetet-jovore-nem.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.