Atya ég! Meztelenül énekelt Varga Viktor - VIDEÓ

meztelen lemez Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viktor tökéletesen át akarta adni magát az érzésnek, ezért pucéran állt mikrofon elé, amikor új dalát énekelte fel.

Viktor nyár végén szakított Cinthya Dictatorral, és életének ezt a szakaszát végleg le szeretné zárni. Lemezre gyűjti a kapcsolatuk ideje alatt született dalokat, és egy performansszal is készül - írja a Bors. Viktor számára természetes a meztelenkedés, így tulajdonképpen nem is olyan meglepő, hogy a stúdióban is pucéran énekelt.

"Azért vetkőztem le, mert egyrészt nagyon meleg és levegőtlen a stúdió, de az igazi oka lelki eredetű. Esküvői dalnak szánom a Most, ahogy így állsz kezdetű dalt, szeretném, ha az ország legtöbb házasságkötésén ez szólna. Mivel szerintem az esküvő a színtiszta érzelmekről szól, szerettem volna, ha az én figyelmemet sem vonja el az éneklésről semmilyen földi hívság, ruha vagy ékszer" – magyarázta Viktor.

Az énekes azt tervezte, hogy meztelenül áll majd oltár elé, de most szingli, így még meg kell találnia azt a nőt, aki szereti annyira, hogy ezt megtegye érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.