"Pofátlanságnak tartom" - Hajdú Péter kiakadt

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel -
pereskedés Kárász Róbert Batiz András Hajdú Péter végrehajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta húzódó üggyel kapcsolatban határozta el magát Hajdú Péter: végrehajtót küld Batiz András cégére.

Még öt évvel ezelőtt Batiz cége kártérítést követelt Hajdú Pétertől, mert szerinte a cége segítette Hajdút abban, hogy műsora a TV2-höz kerüljön. A pereskedés vége az lett, hogy Hajdú Péternek adtak igazat, és közel egy milliós összeg megfizetésére kötelezték Batizt. A pénz egy része perköltség, de Hajdút körülbelül 600 ezer forint illeti meg belőle. A kifizetés eddig nem történt meg, pedig a kiszabott határidő, a 15 munkanap már régen lejárt. Hajdú és ügyvédje két hónap várakozás után döntött úgy, hogy végrehajtónak adják át az ügyet - írja a Bors.

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel

Batiz András nem nagyon tudta, mi a helyzet az üggyel, azt állította, az ügyvédjére bízta a dolgot:
"Az ügyvédemnél van az ügy, és nem volt alkalmam még egyeztetni vele, ezért nem tudom pontosan a perköltség kifizetésének utóéletét."

Hajdú Péter jogosan akadt ki, nem tartja szimpatikusnak Batiz magatartását:
"Pofátlanságnak tartom, hogy lejárató kampányt indítottak ellenem, évekig perben tartanak, most pedig, amikor jogerős ítélet születik, nem hajlandók fizetni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.