Már szinte minden apró részletet megírt a sajtó arról, hogy szombaton, október 1-jén, Nyíregyházán hogyan, milyen hajjal és ruhában fogadott egymásnak örök hűséget Szabó Zsófi és Kis Zsolt. Most viszont egy újabb részletet mutattak meg a nagyközönségnek.

Zsófi még a menyegzője napján sem tudott leállni a posztolással, és igyekezett boldogságát világgá kürtölni. Az esküvő igazi sztárdömping volt, és nemcsak Kis Grófo tette tiszteletét, de Sarka Kata is jelen volt gyermekeivel az ifjú pár nagy napján. Az év celebesküvőjének számító eseményről korán beindult a posztolás, hiszen Sarka Kata az elsők között számolt be arról, hogy családjával hogyan készülnek a nagy napra, majd a leves közben is lőtt egy fotót lányáról és a szerelmespárról.

Zsófi még az esti buli előtt dobott fel magáról és férjéről egy képet.

Később persze folyamatosan érkeztek az információk az esküvőről. A három ruháról, amit Zsófi viselt, majd a díszletről és a csokrokról. De ez még nem minden! Ha bárki azt hinné, már mindent tud, az nagyon téved.  Az új asszony, most megosztotta álmai esküvői helyszínét is teljes pompájában.Íme:

#bestweddingplace @anett.talleros soha nem fogom elfelejteni!!! #mydreamwedding #nyirtass #magyartalleros

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett fénykép,

 Ha még mindig többet akarsz tudni Zsófi és Zsolt esküvőjéről, itt egy videó is.