Wow! Nem mindennapi bravúrra készül Katalin és Vilmos!

Forrás: Twitter/heads_together -
Katalin hercegné Vilmos herceg London Eye Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighogy véget ért a hercegi pár kanadai körútja, máris egy újabb izgalmas programon vehetnek majd részt. 

Katalin hercegnőhöz és Vilmos herceghez most csatlakozik majd Harry herceg is, és ők együtt szállnak majd fel London egyik legnépszerűbb látványosságára, a London Eye-ra október 10-én. Természetesen jótékonykodásról van szó: ekkor van ugyanis a lelki egészség világnapja, az ezért folyó kampányokból pedig a királyi család is kiveszi a részét.

Forrás: Twitter/heads_together

A London Eye egyébként a turisták egyik legkedveltebb célpontja az angol fővárosban, hiszen onnan rálátni egész Londonra.

Ha Londonba készülsz, de nem csak a legnépszerűbb helyeket akarod látni, akkor korábbi cikkünk neked szól: itt összeszedtük a város "legtitkosabb" látványosságait.

Holtan találták az amerikai testvérpárt a Seychelle-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20160929-holtak-talaltak-az-amerikai-testverpart-a-seychelle-szigeteken-nyaralni-mentek.htmlFurcsa körülmények között találtak rá a testvérpárra a csodás nyaralóhelyen. News--Szörnyű tett! Zacskóba tekerte, majd beledobta a nyilvános vécébe újszülöttjét http://www.life.hu/news/20161005-zacskoba-tekerte-majd-a-pocegodorbe-dobta-a-kicsit-aki-megis-tulelte.htmlAz újszülött hangos sírásának köszönheti, hogy életben maradt. Anyja zacskóba tekerte, majd pöcegödörbe dobta, mégis túlélte a kicsi... News--Csak szexért kaptak enni!- Így használták ki a fiatal lányokat egy szektábanhttp://www.life.hu/news/20161005-fogvatartott-eheztetett-es-szexualisan-kihasznalt-tobb-fiatal-lanyt-a-kor-nevu-erdelyi-szekta.htmlFogvatartott, éheztetett és szexuálisan kihasznált több fiatal lányt is egy erdélyi szekta. A hatóságok most öt embert vettek őrizetbe, akik közül négyen magyarok. News--Két medvetámadást élt túl néhány perc alatt: videóját tízmilliók nézikhttp://www.life.hu/news/20161004-ket-medvetamadast-elt-tul-todd-orr-szelfivideot-keszitett-tobbmilliok-neztek-meg-a-facebookon.htmlFinoman szólva sem volt szerencsés napja Todd Orrnak, akit egy nap leforgása alatt kétszer is megtámadott egy dühös grizzly. A halálos összecsapás után közvetlenül készített egy videót, melyben viszonylag nyugodtan, vérrel borítva számol be a történtekről. NewsOrigoUndorító: emberi péniszt és heréket találtak egy hal gyomrában (18+)http://www.life.hu/news/20161004-emberi-peniszt-es-hereket-talaltak-egy-hal-gyomraban-floridaban.htmlSokkolta a halászokat az a látvány, ami egy hal felbontása után tárult eléjük: a gyomrában ugyanis emberi testrészeket találtak, méghozzá egy péniszt és heréket. NewsOrigo5 mobilapp, ami átveheti az Uber helyéthttp://www.life.hu/news/20161002-hirflow-splitwise-wunderlist-idokep-taxify-5-app-ami-atveheti-az-uber-helyet.htmlJúlius 24-e sötét nap volt a magyar Uber-felhasználók életében. Ez volt ugyanis az a dátum, amikor az Uber úgy döntött, nem folytatja tovább magyarországi tevékenységét. Mi persze egy hónapig még bizakodtunk. Hogy az egész csak egy vicc, és ez úgysem maradhat ennyiben. Aztán mégis úgy maradt. A legkitartóbbak, ahogy én is, még csak most, két hónappal később törölték a mobiljukról az appot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.