Kim Kardashiant öt fegyveres rabolta ki, akik végül több milliárd forintnyi ékszert tulajdonítottak el a sztártól. Mindenki megrökönyödött azon, ami vele történt, és azon is, hogy ilyen könnyen bejutottak támadói a lakosztályába. Michael Jackson egykori testőre is felettébb érdekesnek találja a sztorit...

Leszerelték a testőrét, majd Kim Karadshiant megkötözték, a fürdőszobába zárták és több milliárd forintnyi ékszert raboltak el tőle. Mindenkit sokkolt a sztár kirablásának híre, férje Kanye West koncertje kellős közepén hagyta ott a színpadot, hogy feleségéhez repüljön. A történet Michael Jackson egykori testőre szerint több ponton hibádzik, vagy hazudnak, vagy nem mondanak el mindent.

Forrás: NORTHFOTO

Matt Fiddes úgy véli, nagyon furcsa, hogy teljesen egyedül hagyták egy hatalmas lakosztályban a sztárt. Egy olyan celebnél, mint ő, ez egyszerűen nem fordulhat elő. Főként, ha olyan értékes ékszerek vannak nála. A szakértő szerint még egy külön őr kellett volna a millió dolláros csecsebecséknek is. Az szintén gyanús, hogy nem készült felvétel a behatolókról, mivel nemcsak az épületen kívül, de még a lakosztályon belül is lennie kellene kameráknak. Az megint csak furcsa, hogy a személyes testőre nem tartózkodott a hotelszobában. Matt Fiddes szerint az ilyen sztárokra egy egész csapatnak kell felügyelnie, akik teljesen átvizsgálják az épületet érkezés előtt, és az szintén több mint különös, hogy engedték Kimnek elhagyni az országot ahelyett, hogy ott tartották volna. A nyomozást nem segíti elő a távolléte, mivel sok mindent elfelejthet idő közben. Az már csak hab a tortán, hogy a jelenlegi helyzetben egyáltalán nem lett volna szabad a sztárt elengedni Párizsba, tekintve, hogy több terrortámadás célpontja is volt a város mostanában - írja a Daily Mail.