Lajsz Andrást meggyanúsították és rabosították: a vád szerint egy közterület-felügyelőt bántalmazott, pontosabban fojtogatott. A koktélkirály és ügyvédje azonban remélik, cáfolni tudják az állításokat.

Fojtogatott egy közterület-felügyelőt: ezzel gyanúsítják Lajsz Andrást, aki az állítólagos támadás után szívinfarktust kapott, már több műtéten van túl. A mixer reméli, hogy hamar bizonyítani tudják, ő nem bántott senkit. Mielőbb tisztázni szeretné azt, amibe belekeverték.

Forrás: facebook/Lajsz András

"Na most nézd meg, hova kerültem! Én lettem a pozsonyi úti fojtogató" - mondta a Borsnak Lajsz András, aki nem szeretett volna ennél bővebben beszélni az esetről. Még mindig nincs a legjobb egészségi állapotban, a mai napig kórházba jár kezelésre, kontrollra. Az ügyvédje azonban megerősítette, hogy bűnügyi nyilvántartásba vették a koktélkirályt. "Megismertük a gyanúsítás tartalmát. A gyanúsítás ellen panasszal éltünk, és hamarosan érdemi védekezést fogunk előterjeszteni. Továbbá megjelöltük azokat, akik az esemény szemtanúi voltak, és tanúvallomást tehetnek az ügyben. Ők ugyanis merőben másképp emlékeznek a történtekre, mint a közterület-felügyelők. Reményeink szerint még a nyomozás során cáfolni tudjuk a közterület-felügyelő állítását, és az ügy még nyomozati szakban lezárul" - mondta dr. Margitics Péter.