Kefir elkapta a szusi készítés lényegét: “Ügyelni kell, hogy nedves legyél”

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita -
szusi Kefir Japán tanfolyam gasztronómia konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan Kefir végzettsége szakács, de a japán konyha rejtelmeit eddig nem ismerte. Most kapott egy kis ízelítőt a szusi készítéséből, nézd meg, hogyan birkózott meg a feladattal.

A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté elkísérte Kefirt egy szusi készítő minitanfolyamra. Rögtön kiderült, hogy a szakács végzettségű énekes nem igazán ismeri a tekercsek titkát, de hamar sikerült megfognia a lényeget: "Ügyelni kell, hogy nedves legyél" - mondta Kefir! Nézd meg, hogyan sikerült megbirkóznia a feladattal immár a készítés rejtelmeinek birtokában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.