Kern Andrást lemeszelték a rendőrök: villamossínen vezetett

Fotó: Pozsonyi Janka -
büntetés villamossín rendőr Kern András autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas színész rossz döntést hozott: a villamossínekre felhajtva próbálta elkerülni a várakozást, de lekapcsolták a rendőrök.

Előadásra sietett a művész úr, de eközben többször is figyelmen kívül hagyta a közlekedési szabályokat. Egy szemtanú beszámolója szerint Kern András sportkocsijával a Rómer Flóris utcából kanyarodott balra, egyenesen a villamossínekre, így folytatta útját, amíg szerencsétlenségére a rendőrök le nem kapcsolták.

Fotó: Pozsonyi Janka

Ezzel több szabályt is megszegett a színész, hiszen abból az utcából nem lehetett volna balra kanyarodni, és ott a villamossíneken sem szabadott volna közlekedni, Kern András nem is tagadta, hogy vétkezett. "Darabokra van szedve a város, máshogy nem lehet közlekedni. Órákkal korábban el kell indulni, ha az ember nem akar késni.

Előadásra mentem, és nem értem volna oda máshogy, ezért hajtottam fel a sínekre, és újból megtenném, ha kellene.

Miért? Maradjon el miattam az előadás? Azért, mert dugó meg ennyi felújítás van a városban? Megállítottak a rendőrök, majd jön csekken a büntetés, azt befizetem" - mondta a Blikknek a színész, akinek a szabálysértés miatt mélyen a pénztárcájába kell majd nyúlnia: akár 150 ezer forintot is fizethet a sietségért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.