Thandie Newton anyaszült meztelenre vetkőzött egy sorozat kedvéért

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Thandie Newton meztelen Westworld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a Westworld nevű tévésorozatban szabadul meg ruháitól. 

A Westworld sorozat témája is a mesterséges intelligencia. A helyszín egy androidokkal benépesített, vadnyugati stílusú park, ahol a vendégek azt tehetnek, amit csak akarnak, hogy kellőképp ellazuljanak, és persze kiélhetik nemi vágyaikat is szexrobotok segítségével. A színésznő alakítja a Maeve Millay nevű szexrobotot, legtöbbször anyaszült meztelenül. A sorozatba itt bepillanthatsz te is.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A színésznő korábban egy vele készült interjúban elmondta, imádja a sorozat témáját, errősnek tartja a mondanivalóját, ezért nem is volt kérdés, vállalja -e a szerepet.

Egy napja van bent, de máris megmutatta bájait az új villalány, Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-vv-gina-valovilag8-egy-napja-van-bent-de-maris-megmutatta-bajait-az-uj-villalany.htmlNézd meg te is a Villa legújabb lakóját, Ginát zuhanyzás közben!TV + Sztárok--Gareth Bale kiengedte magából az állatot: elszakadt a hajgumijahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-gareth-bale-elvesztette-hajgumijat-a-gruzia-elleni-selejtezon-kiengedett-hajjal-focizott.htmlEgyszerű meccsnek indult a Grúzia elleni világbajnoki selejtező, míg Gareth Bale el nem vesztette a hajgumiját! Az internet népe teljesen megőrült a walesi sztárfocista sörényétől. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia élő adásban, könnyes szemmel emlékezett édesanyjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-liptai-caludia-elo-adasban-konnyezte-meg-radics-gigi-produkciojat-edesanyjara-emlekeztette-az-opera.htmlA Sztárban sztár legutóbbi adásában Radics Gigi egy elegáns operával kápráztatta el a nézőket. A produkciója amellett, hogy remekül sikerült, Caludiában egy megható emléket idézett elő az édesanyjáról. TV + SztárokOrigoSarka Kata hamarosan újra férjhez megy?http://www.life.hu/sztarok/20161010-sarka-kata-ujra-ferjhez-megy-szabo-zsofi-eskuvojen-o-kapta-el-a-menyasszonyi-csokrot.htmlSarka Kata a férje nélkül, csak a gyermekei társaságában vett részt Szabó Zsófi esküvőjén, aki egyre több részletet oszt meg a lagziról. Ezúttal egy videót osztott meg a nagy napról, amin az is látható, hogy Sarka Kata a hajadon lányok között tolong az esküvői csokorért... TV + SztárokOrigoNyilvánosan esett egymásnak Hajdú Péter és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-hajdu-peter-es-sarka-kata-egy-okmanyirodaban-estek-egymasnak-nyilvanosan-veszekedtek-a-gyerekek.htmlÚgy tűnik, elég nagy a feszültség Kata és Hajdú között, ha már nyilvános helyen, mások szeme láttára is veszekednek. Egy okmányirodában esett egymásnak a házaspár – a válság még egyáltalán nem oldódott meg. TV + Sztárok--Íme, a ValóVilág új lakója: Lóri helyére egy lány költözött, méghozzá Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-vv-lori-feladta-a-valovilagot-helyere-uj-lako-koltozott-be-gina.htmlLóri feladta a játékot, párbaj nélkül, önszántából vonult ki a villából. Döntésének a lakók számára igen komoly következménye lett: új ember költözött be a helyére. A helyzetet nem fogadták kitörő örömmel a játékosok, így biztosan nem lesz könnyű beilleszkednie Ginának, aki Lórit váltotta.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.