Vasárnap párbaj nélkül adta fel a játékot VV Lóri, így már nincs esélye megnyerni a fődíjat, de ott van neki Dina, aki legalább akkora ajándék. Ugyan az egykori villalakó édesanyja nem így gondolja. Ő nincs elragadtatva fia választottjától.

Mindössze 43 napot töltött a villában VV Lóri, Dina még kevesebbet, de így is sikerült egymásba szeretniük. Ez is közrejátszhatott abban, hogy Lóri végül párbaj nélkül adta fel a játékot, így együtt lehet szerelmével, akiért az édesanyja nem rajong túlzottan. Lóri az első éjszakáját sem otthon töltötte, hanem Dinával, pedig bizonyára a családja is szerette volna látni.

Forrás: Instagram/Hornyák Dina

"Meg vagyok döbbenve. Nem hinném, hogy bármelyik fiús anyuka örömmel nézte volna végig, ami bent történt a fiammal. Dinát nem ismerem, először a stúdióban, a párbajon láttam. Nem tudom, mit gondoljak róla, a tévében csúnyán beszélt, alpári volt, ezúttal megszeppent, csendes kislánynak tűnt. Kell egy kis idő, hogy meglássuk a valódi énjét" - mondta a Blikknek az édesanya, aki szerint fia tovább bent maradt volna, ha nincs Dina. Lóri viszont reméli, hogy hamar elfogadja majd anyukája a szerelmét. "Nem fogom rátukmálni, hogy elfogadja Dinát, de nincs kétségem, szerintem kedvelni fogja" - mondta Lóri, akit azért is sokan kritizálnak, mert Dina nem olyan szép, mint az eddigi barátnői. "Nem vagyok külcsínyes, Dinát gyönyörű lánynak tartom. Nagyon rendben van, leginkább a cinizmusa az, amivel megfogott. Nem kertel, kimondja, amit ki kell. Ellentétben az eddigi barátnőimmel, akik csak buta plázacicák voltak" - mesélte az egykori villalakó.