Havas Henrik véleményezte Hajdú Péter munkásságát, hiszen immár kollégák az ATV-nél. A Tanár Úr szerint a Frizbi műsorvezetője nem ért a riporterkedéshez és a nőkhöz, ráadásul a nézettsége sem volt kimagasló. Hajdú Péter nem hagyta válasz nélkül a megjegyzéseket, szerinte Havas Henrik feltűnési viszketegségben szenved.

Vitáznak az újdonsült kollégák az ATV-nél, szócsatájukat a médián és közösségi oldalaikon keresztül bonyolítják. Havas Henrik bírálatával kezdődött az összetűzésük, ugyanis a Tanár Úr kijelentette, Hajdú nem ért a riporterkedéshez és a nőkhöz, és az Esti Frizbi debütálására sem voltak sokan kíváncsiak. Hajdú Péter először Facebookon reagált Havas szavaira, később pedig nyilatkozott is az ügyben.

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel, Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Közel húsz éve vagyok a pályán, van egy gyönyörű feleségem és két gyermekem, semmi okom, hogy komolyan vegyem Havas Henrik szavait. Szerintem csak feltűnési viszketegsége van, sajnálom, egyáltalán nem érdekel a rosszul ébredt Havas Henrik véleménye rólam" - mondta a Blikknek Hajdú Péter, aki reagált arra is hogy a Tanár Úr szerint nem ért a nőkhöz. "Egyébként borzasztóan tapintatlan dolog – szándékosan nem a paraszt kifejezést használom, ugyanis tisztelem az idősebbeket – egy házassági válság közepén lévő kollégának ilyen otrombaságokat beszólni" - mondta a műsorvezető. A nézettség kérdésében is eltér a véleményük, arról a Life.hu is beszámolt már, hogy Hajdú Péter műsora nem aratott elsöprő sikert.