Fárasztó, munkával teli évvel a hátuk mögött indult pihentető nyaralásra Varga Feri és Balássy Betti, valamint két barátjuk. Autóval vágtak neki az útnak Görögországig, de nem volt örömteli az útjuk. Kétszer is lerobbantak, és még rendőrségi ügybe is keveredett az énekes.

Felejthetetlen nyaraláson van túl Varga Feri és Balássy Betti, csak sajnos nem a jó élmények miatt marad meg az emlékezetükben örökre ez a vakáció. A sztárpár két barátjával együtt vágott neki autóval az útnak Görögországig, és sajnos nagyon sok zökkenő akadályozta őket.

Forrás: FEM3

"Szuper volt, hogy gyerekek nélkül mehettünk. Eddig csak egy-két napot töltöttünk külön. Az pont csak arra elég, hogy le tudsz ülni, és azt mondom, fú de jó, hátradőltem, de arra nem, hogy elkezdj kikapcsolni" - mondta Betti az életmódcsatorna reggeli műsorában. Hozzátette, természetesen hiányoztak nekik a gyerekek, de a sors gondoskodott arról, hogy legyen mivel foglalkozniuk, ugyanis kétszer is kereket kellett cserélniük az út alatt. "Az egyiket Szerbiában, a másikat Görögországban" - mesélte Betti, akiknek az útja így 10 óra helyett 23 órás lett. "Ráadásul őrizetbe is vettek. Rengeteget vezettem, hajnalban már nagyon fáradt voltam, és már egy órája mentem egy kis furgon mögött. Átléptem a záróvonalon, hogy megelőzzem, és pechemre ott volt egy civil rendőrautó. Engem elvittek a rendőrök, Bettiéket meg ott hagyták az út szélén" - mondta Feri, aki szerint arra utaztak, hogy pénzt szedjenek ki belőlük. Ugyanis a nyaralás háromszorosába került a bírság.