Hat évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent a milliárdos török üzletembernek, aki hercegnőhöz méltóan bánik az egykori szépségkirálynővel, vagyis a tenyerén hordozza! Csősz Boglárka élete irigylésre méltó.

Bejárhatja a világot Csősz Boglárka, és több saját vállalkozást is üzemeltet, méghozzá sikeresen. Néhány évvel ezelőtt vált az élete ilyen irigylésre méltóvá, amikor megismerte jelenlegi férjét, aki egy dúsgazdag török üzletember. Az egykori szépségkirálynőt a tenyerén hordozza a férfi, mindent megad neki, amire csak vágyik: most például lakást keresnek Budapesten, természetesen csak a panorámás luxusotthonok jöhetnek szóba. 

Forrás: Facebook/Boglárka Csősz

"Korábban a férjem hallani sem akart Magyarországról, mert üzleti szempontból túl kicsinek tartotta. A véleménye azonban megváltozott, mióta a fővárost járjuk, és egyik lakást járjuk a másik után" – mondta a Story magazinnak Csősz Boglárka. Elárulta, több szépségklinikát is működtet, és két filmet is forgatott a közelmúltban, amelyekben nemcsak főszereplőként, de producerként is feltűnt. Mindene megvan, már csak egy gyermek hiányzik az életükből, de ezt a projektet még későbbre halasztják.