Már 10 hónapja nem él együtt L.L. Junior  gyermekei anyjával. Az énekes eddig titokban tartotta, hogy a 7 éve tartó kapcsolatuk tönkrement, de állítása szerint mindenkinek jobb így. Ő már meg is találta új szerelmét, akit a gyermekei és egykori párja is elfogadnak.

Véget ért L.L. Junior és kedvese, Csilla 7 éves kapcsolata. Már 10 hónapja külön utakon járnak, nem is laknak már együtt. A rapper így természetesen kevesebb időt tud gyermekeivel tölteni, de gondoskodott arról, hogy a közelében legyenek. Junior nem is titkolja tovább, hogy szétmentek, elmondása szerint állandósultak a viták kettejük között.

L.L. Junior és volt párja, CsillaForrás: facebook/Édes Élet

"Talán a tizenegy év korkülönbség volt túl nagy" - mondta a zenész. Hozzátette, hogy külön mindenkinek könnyebb. "Furán hangzik, de sokkal jobb a kapcsolatunk, amióta nem vagyunk együtt. Normálisan tudunk beszélni egymással, nincs az állandó ordibálás, veszekedés, ami azelőtt a napjaink része volt" - árulta el a Story magazinnak Junior, aki természetesen gondot fordított arra, hogy a különköltözés után se legyenek túlságosan távol egymástól a gyerekek miatt. Vett a párjának egy lakást, amit be is rendezett. Ő pedig már meg is találta az új szerelmét, akit a gyermekei és a volt szerelme, Csilla is elfogadnak. Junior igyekszik minél több időt tölteni fiaival, sokszor ott is alszanak nála. "Csillát csodálatos anyának tartom, és életem végéig felelős leszek a két gyermekemért" - mondta a rapper.