Uma Thurman távoltartási végzést kért magyar származású exe ellen

Forrás: Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/Briquet-Hahn-Marechal -
Uma Thurman család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uma Thurman és magyar származású kedvese között elfajult a viszony. A színésznő még távoltartási kérelmet is benyújtott a bíróságon.

A magyar származású Arpad Busson és a világhírű színésznő 2007-ben ismerkedtek meg egymással és bár egy év múlva megtörtént az eljegyzés, esküvőre sosem került sor. 2012-ben pedig megszültetett közös kislányuk is, Luna, akit mostantól jó ideig nem láthat az apa.

Forrás: Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/Briquet-Hahn-Marechal

Uma távoltartási kérelmet adott be a bíróságon férje ellen, ugyanis nem szeretné, ha apa és lánya ezután találkoznának. Nagyon súlyos döntést hozott meg a világsztár, ám a TMZ hírei szerint erre azért került sor, mert

párja és közte csúnyán elfajultak a dolgok,

a férfi pedig nem igazán foglalkozik saját lányával sem. A sztár így jobbnak látja, ha jogilag is megszakítja a kapcsolatot egykori jegyesével és gyermeke apjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.