Négy éve harcolnak az asszonyok Komár László örökségéért

Forrás: MTI/Soós Lajos -
pereskedés örökség Komár László özvegy feleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy Komár végrendelkezett, a feleségek mégis harcolnak az örökségért. A pereskedés pedig megakadályozza, hogy végre megejtsék a hagyatéki eljárást.

Komár László mindenét az özvegyére, utolsó feleségére, Komár Krisztinára hagyta, de a negyedik feleség mégis perli az asszonyt - írja a Blikk. A két per közül az egyiknek vége van, ami a pereskedő negyedik feleség számára zárult kedvezőtlenül, olyannyira, hogy még az özvegy ügyvédi költségeit is ki kell egyenlítenie. A negyedik feleleség, a kis Karolina anyja az ingóságokért szállt harcba, és tételes listával érkezett a tárgyalásra, amin még a karácsonyfatalp is szerepelt.

Forrás: MTI/Soós Lajos

Komár László özvegye elmondta, hogy akkor fog csak megkönnyebbülni, ha a férje függőben lévő ügyei lezárulnak és végre békében nyugodhat.

"Laci csak nagyon ritkán szokott megjelenni az álmomban, de nemrég beköszönt, és reggel kaptam a hírt, hogy a másik per is közel áll a lezáráshoz" - nyilatkozta az asszony a Blikknek. A lap úgy tudja, hogy ezt a pert is az özvegy nyerte, de a fellebbezési határidő még nem zárult le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.