Annak ellenére, hogy Komár végrendelkezett, a feleségek mégis harcolnak az örökségért. A pereskedés pedig megakadályozza, hogy végre megejtsék a hagyatéki eljárást.

Komár László mindenét az özvegyére, utolsó feleségére, Komár Krisztinára hagyta, de a negyedik feleség mégis perli az asszonyt - írja a Blikk. A két per közül az egyiknek vége van, ami a pereskedő negyedik feleség számára zárult kedvezőtlenül, olyannyira, hogy még az özvegy ügyvédi költségeit is ki kell egyenlítenie. A negyedik feleleség, a kis Karolina anyja az ingóságokért szállt harcba, és tételes listával érkezett a tárgyalásra, amin még a karácsonyfatalp is szerepelt.
 

Forrás: MTI/Soós Lajos

Komár László özvegye elmondta, hogy akkor fog csak megkönnyebbülni, ha a férje függőben lévő ügyei lezárulnak és végre békében nyugodhat.

"Laci csak nagyon ritkán szokott megjelenni az álmomban, de nemrég beköszönt, és reggel kaptam a hírt, hogy a másik per is közel áll a lezáráshoz" - nyilatkozta az asszony a Blikknek. A lap úgy tudja, hogy ezt a pert is az özvegy nyerte, de a fellebbezési határidő még nem zárult le.