VV Zseraldin nem várta meg Tivyt, bepasizott

Forrás: RTL Klub -
VV Zseraldin VV Tivy kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zseri vasárnap kiesett a ValóVilágból, és úgy tűnik nagyon hamar sikerült elfelejtenie a villabéli partnerét. Facebook-sátusza szerint ugyanis kapcsolatban él!

Nagyon sok forró pillanaton van túl VV Zseri, hiszen többször kielégítették egymást Tivyvel a takaró alatt. A srác ezekért az együttlétekért áldozta fel a barátnőjét, de viszonyuk nem tarthatott sokáig, ugyanis Zseraldin vasárnap kiesett a villából. Kikerülése után szinte egyből konfliktusba is került a lány Tivy exével, aki számon kérte rajta, miért a foglalt kolbászra repült rá.

VV Zseraldin bajban Forrás: RTL Klub

Zseraldin akkor is hangsúlyozta, a villában csak a szexről szólt a viszonyuk, de ez köztük nem egy kapcsolat. Ezt bizonyítja az is, hogy a lány nem sokat várt a pasizással idekint. Mindössze néhány napja van csak a villa falain kívül, máris komoly barátot talált - szúrta ki a Blikk. A lány Facebook-státusza ugyanis megváltozott, és immár kapcsolatban él az egykori villalakó.

VV Zseri: "Nem szeretném, ha miattam feladná a játékot"

Zseraldin és Mici egymás szavába vágva küzdöttek a Való Világ párbaján, ami végül a szőke nehézbombázó győzelmével zárult. A párbaj után a Life.hu riportere a kiesett Zserit faggatta jövőbeli terveiről, valamint Tivyvel való kapcsolatáról is. Nézd meg, mit válaszolt az egykori villalakó!
Jim Carrey visszautasítja a Cathriona White öngyilkosságával kapcsolatos vádakathttp://www.life.hu/sztarok/20161019-jim-carrey-megszolalt-cathriona-white-ongyilkossagaval-kapcsolatban.htmlJim Carrey élete egykori barátnőjének öngyilkossága óta teljesen felfordult. Cathriona White édesanyja és férje is pereli a színészt, többféle váddal is: egyrészt azzal gyanúsítják, hogy nemi betegségeket adott át a nőnek, másrészt azzal, hogy ő szerezte be azokat a gyógyszereket, amikkel öngyilkosságot követett el Cathriona. Ezúttal Jim Carrey mondta el a történteket az ő oldaláról. TV + SztárokOrigoÍgy fest a válási balhé után Angelina Jolie - először kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/sztarok/20161019-igy-fest-a-valasi-balhe-utan-angelina-jolie-eloszor-kaptak-lencsevegre.htmlAzóta nem látták Angelina Jolie-t, amióta beadta a válási papírokat. A színésznőt és a gyerekeit a napokban a történtek után először kapták lencsevégre - nézd meg, hogy fest a világsztár! TV + Sztárok--Marsi Anikó magánéleti titkairól vallott http://www.life.hu/sztarok/20161019-marsi-aniko-titkairol-meselt-joshi-bharatnak.htmlMarsi Anikó 7 évnyi kihagyás után tért vissza nemrég újra a képernyőre, így egészen sokáig sem róla sem a magánéletéről nem tudhattunk semmit. A műsorvezető azonban nem titkolózik, Joshi Bharatnak őszintén vallott eddig soha nem hallott titkairól, apukája elvesztéséről és a gyereknevelésről. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVV Gina könnyek között fedte fel családi tragédiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-vv-gina-szornyu-tragediajarol-meselt.htmlVV Lóri váratlan távozása után VV Gina vette át a helyét a játékban. Egy összeszokott csapatba érkezett a fiatal lány, és egyelőre még nem találja a helyét a többiek között. Tivynek elmesélte, miért nem tud nyitni a többiek felé. Szörnyű tragédiáról vallott a lány. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián elherdálta apja örökségét - 80 millió forintot tapsolt el Jimmy fiahttp://www.life.hu/sztarok/20161019-zambo-krisztian-elherdalta-80-millios-orokseget-alberletben-el.htmlZámbó Krisztián 2013-ban a Frizbiben mesélt arról, hogy édesapja tetemes örökségéből már egy forint sincs- elvették autóját, jelzálog van a házán. TV + Sztárok--Müller Attila és párja, Larion Zoé nem szeretnének gyerekethttp://www.life.hu/sztarok/20161019-muller-attila-egyelore-nem-tervez-gyereket.htmlMüller Attila és felesége, Larion Zoé a Life.hu riporterének adott interjúban elmondták, egyelőre nem szeretnének gyereket. Szerintük olyan életet élnek, amibe nem fér bele egy kisbaba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.