Zámbó Krisztián elherdálta apja örökségét - 80 millió forintot tapsolt el Jimmy fia

Forrás: Szabo Balazs / Life.hu -
örökség Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián 2013-ban a Frizbiben mesélt arról, hogy édesapja tetemes örökségéből már egy forint sincs- elvették autóját, jelzálog van a házán. 

Zámbó Krisztián és testvérei, valamint Jimmy özvegye jelentős vagyont örököltek. Sajtóértesülések szerint Krisztián és öccsei 80-80 millió forinttal gazdagodtak, míg az özvegy 240 millió forintot kapott férje halála után. Arról nem tudni, a többi örökös pénzével mi lett, az viszont biztos, hogy Zámbó Krisztián bankszámláját már nem gyarapítja ez az összeg. 2013-ban, Hajdú Péter Frizbi című műsorában arról mesélt, hogy

elvette a bank az autóját és házán is végrehajtás van.

"Nemcsak egy autót vett el tőlem a bank, végrehajtás is van a házamon. Hat-hét éve vettem fel svájcifrank-alapú hitelt a családi házunkra, ahol az édesanyámmal éltünk. Talán a legrosszabbkor, hiszen a válság kirobbanása után egy év alatt a törlesztőm száznyolc­ezerről kétszáztízre nőtt, azóta meg már lassan inkább megtriplázódott." - mesélte akkor búsan az énekes.

Bulvár, Zámbó Krisztián boldog, hogy apja özvegyére rátalált a szerelem Forrás: Szabo Balazs / Life.hu

A Bors megkeresésére Krisztián ezúttal nem kívánt nyilatkozni, Jimmy testvére, Tihamér viszont készségesen válaszolt a kérdésekre. Elmondta, hogy tisztában voltak vele, ki mennyit örökölt, így nem lepte meg, hogy Krisztiánra ekkora vagyont hagyott az édesapja.

"Persze! Úgy volt, hogy az örökség felét az özvegy kapta, a másik felét pedig a három gyermek. Így ki lehet számolni, hogy volt."- mondta a testvér.

Arra a kérdésre pedig, hogy miért él albérletben jelenleg unokaöccse, ha ekkora volt az öröksége, a következőt felelte:

"Hát bolond! A habzsi-dőzsi, ugye!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.