Madonna megőrült? Furcsa ajánlatot tett az énekesnő

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
orális szex Hillary Clinton Madonna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőtől már megszokhattuk, hogy durvábbnál durvább dolgokat tesz egy kis figyelem érdekében. Most itt az újabb merész kijelentés. 

Madonna a Madison Square Gardenben lépett fel, amikor előrukkolt a nem mindennapi ajánlatával. A sztár egyébként Amy Schumer magánestje előtt lépett fel, hogy ezzel is feltüzelje kicsit a közönséget. Mielőtt felkonferálta volna az este főszereplőjét, az alábbi mondat hagyta el a száját - írja a Huffingtonpost.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

"Mielőtt fellépne ez a zseniális komikus teszek egy ajánlatot: aki itt Hillary Clintonra szavaz, azt kielégítem orálisan. És nagyon jól csinálom!" - mondta az énekesnő, mellyel nem kis döbbenetet váltott ki a nézőkből. Madonna kicsit ecsetelte is a dolgot, például kifejtette, hogy nem szokta elsietni a kényeztetést, sőt le is nyeli, amit le kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.