Nem sokáig tartott a pár boldogsága, ugyanis az esküvőjük után 9 nappal véres gyilkosság helyszínévé vált az otthonuk. A borzalmat maga a férj követte el, aki magát Istennek a feleségét pedig a Sátánnak hitte, és így akarta megakadályozni, hogy eljöjjön a világvége.

Mindössze 9 napig élt házasságban a 42 éves Pamela Nightlinger és egy évvel fiatalabb férje. Paul Kuzan június 17-én vette el barátnőjét, akit nem sokkal később meggyilkolt. Egy nyílvesszővel végzett a nővel, mert úgy gondolta, ezzel megakadályozhatja az apokalipszis eljövetelét. A nő egy székben ült, amikor férje megölte, a nyíl a testén és a széken át a falba fúródott. A kórházban sem tudták megmenteni az életét, a nő elhunyt. Férje azzal magyarázta tettét, hogy a felesége maga a Sátán, ő pedig az Isten és ezzel akadályozta meg, hogy eljöjjön a világvége.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Az eset után a férfi meztelenül ácsorgott otthonuk ajtajában, a szomszédok szerint nem ez volt az első eset, hogy felfedte magát mindenki előtt. Majdnem egy héttel ezelőtt is teljesen pucéran sétálgatott az utcán. A rendőrség is meztelenül vette őrizetbe a férfit, akit előző feleségének apja is zavarodott emberként írt le. Úgy tűnt, nem lesz alkalmas a férfi a kihallgatásra, de egy másik döntés alapján mégis bíróság elé fog állni - írja a Morning News USA.