Ma minden teremtőerő megsokszorozódik, ezért nagyon figyelned kell a gondolataidra, ugyanis nemcsak a pozitív, de a negatív dolgok is felerősödhetnek! A tízmilliószoros napot fordítsd jóra a világ és magad számára!

Több tízmilliószoros nap van egy évben, de 2016-ban már nem sok! Ezért kell minden lehetőséget kihasználni. Október 22-én a teremtőerő tízmilliószor erősebb lesz, mint bármikor máskor, ezért nagyon oda kell figyelni a gondolatokra. Ne engedj a rossznak, csak olyan dolgokat kövess el, aminek a hatását szeretnéd megsokszorozni.

Forrás: Thinkstock

Érzéseink, gondolataink, tetteink és döntéseink egyaránt számítanak ma, minden energiának, amit kibocsátasz magadból pozitívnak kell lennie, ugyanis ez karmikus szinten megsokszorozódva fejti ki hatását, és ami a legfontosabb, így is száll vissza. Ez a nap alkalmas arra is, hogy elengedj mindent, amin korábban bosszankodtál és koncentrálj a jóra. Ez egy lehetőség, amivel élhetsz, hogy jobbá, szebbé, harmonikusabbá tedd a saját életedet, és a környezetedét is. Ha erre a napra ki tudod űzni magadból tejes hittel a pesszimizmust, talán eltűnik örökre!