Aaron Carter a 90-es évek végén népszerű tinisztár volt, ám mint legtöbbüknek, neki sem volt fenékig tejfel az élete. Erről mesélt a napokban egy vele készült interjúban Nick Carter, a Backstreet Boys énekesének öccse. 

Aaron a 90-es évek végén, a 2000-es évek elején volt a tinik imádott példaképe, persze a legtöbb tinisztárhoz hasonlóan ő is megszenvedte a hírnevet. Erről mesélt a napokban Oprah: Where Are They Now című műsorában a 28 éves énekes, az "I Want Candy" előadója.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jerod Harris

Aaron lelkében nagyon mély nyomot hagyott szülei válása, és egészen pontosan emlékszik még arra az időszakra. 2004 vagy 2003 lehetett, rengeteg pénzünk volt, hatalmas házunk Floridában. A kamerák követték minden lépésemet, bemutathattam az életemet, és akkor még senki nem tudta, hogy gyakorlatilag minden szertefoszlott.

A válás nagyon mély nyomokat hagyott a fiúban, aki innentől kezdett rossz döntéseket hozni, amiket persze mára már régen megbánt. Depressziós lett, mert nem bírta elviselni, hogy a családja szétbomlott. "Nem bírtam nézni, ahogy külön mennek, nem is akartam gondolni erre az egészre. Bulizni kezdtem, és elég soszor bajba keveredtem. Elkezdett kifolyni a pénz a kezemből. Aztán egyszer csak már senkit sem érdekeltem, nem akartak velem semmit sem kezdeni" - mondta a fiú, aki ezután ment el egy rehabilitációs intézménybe.

Aaronnak később, 2012-ben meg kellett küzdenie testvére, Leslie Carter halálával is - húga 25 évesen, tragikus hirtelenséggel hunyt el.