Bajban van Rihanna: a napokban eltűnt az egyik háttértáncosa, akit most mindenki, beleértve a rendőrséget is nagy erőkkel keres. 

A 32 éves Shirlene Quigley a világsztár háttértáncosa, és olyan hírességekkel állt már színpadon, mint Beyoncé, Rihanna, Missy Elliott és Jamie Foxx. A lány azonban pár napja eltűnt, senki nem tud róla semmit. Rihanna ezt nem hagyja annyiban, és hétfőn az Instagram oldalára tett fel egy videót a lányról, és kéri, hogy aki bármit tud róla, az keresse a North Bergen Rendőrkapitányságot New Jersey-ben. 

A táncosnőt utoljára akkor látták, amikor pár napja buszra szállt a Port Authority buszpályaudvaron New York-ban. Quigley egyébként North Bergen-ben él, és táncot oktat a Peridance Capezio központban, és a manhattani Broadway Dance Center-ben. Minden este 6 körül felhívja az apját, ám ez most nem történt meg.

A rendőrség nemrég megtalálta a lány mobiltelefonját egy menyasszonyi ruhaboltban Chelsea-ben, New York-ban. A lány apja elmesélte a rendőröknek, hogy Quigley nemrég egy furcsa üzenettel búcsúzott egyik barátjától: Készülj, most jött el az idő, és szükségem lesz rád, hogy értem gyere.