Két kisgyermekével vetette magát a mélybe John Spincken New Jersey egyik hídjáról. Több mint 30 métert zuhantak, de csodával határos módon a gyerekek túlélték az esést, az apa viszont az életét vesztette.

Egy zavart apa két kisgyermekével együtt hétfőn New Jersey egyik hídjához vonult, és a mélybe vetette magát. A 37 éves John Spincken azonnal életét vesztette a több mint 30 méteres zuhanásban, de az 1 és 3 éves gyerekek csodával határos módon túlélték apjuk öngyilkos akcióját.

Forrás: Facebook/Fara Araullo

A rendőrség megdöbbent, szerintük is elképesztő, hogy a kicsik bár sérülésektől nem mentesen, de túlélték a zuhanást. Azután indultak el az apa és a gyerekek keresésére, hogy Spicken feleségének egy barátja telefonon jelentette, a férfi a gyermekek bántalmazásával fenyegetőzött. A rendőrök az apa testét a híd alatt egy erdős területen találták meg, a gyerekek eszméletüknél voltak, és a közelben sírtak. A kicsiket kórházba szállították, az 1 évesnek agyrázkódása lett, néhány bordája eltört, és a tüdeje is sérült. A 3 évesnek szintén agyrázkódása van, de várhatóan mindketten teljes mértékben fel fognak épülni - írja a People.