Az apa két gyerekével vetette magát a mélybe

Forrás: Facebook/Fara Araullo -
öngyilkos híd gyerekek öngyilkosság apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két kisgyermekével vetette magát a mélybe John Spincken New Jersey egyik hídjáról. Több mint 30 métert zuhantak, de csodával határos módon a gyerekek túlélték az esést, az apa viszont az életét vesztette.

Egy zavart apa két kisgyermekével együtt hétfőn New Jersey egyik hídjához vonult, és a mélybe vetette magát. A 37 éves John Spincken azonnal életét vesztette a több mint 30 méteres zuhanásban, de az 1 és 3 éves gyerekek csodával határos módon túlélték apjuk öngyilkos akcióját.

Forrás: Facebook/Fara Araullo

A rendőrség megdöbbent, szerintük is elképesztő, hogy a kicsik bár sérülésektől nem mentesen, de túlélték a zuhanást. Azután indultak el az apa és a gyerekek keresésére, hogy Spicken feleségének egy barátja telefonon jelentette, a férfi a gyermekek bántalmazásával fenyegetőzött.

A rendőrök az apa testét a híd alatt egy erdős területen találták meg, a gyerekek eszméletüknél voltak,

és a közelben sírtak. A kicsiket kórházba szállították, az 1 évesnek agyrázkódása lett, néhány bordája eltört, és a tüdeje is sérült. A 3 évesnek szintén agyrázkódása van, de várhatóan mindketten teljes mértékben fel fognak épülni - írja a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.