Képes a szerelemre Csonka András, de ő egy álomképhez ragaszkodik, a tökéletes kapcsolathoz, amilyen mint tudjuk, nem létezik. Saját bevallása szerint ráadásul mindent nehezen tud elengedi, amihez érzelmek fűzik. Legutolsó szerelmi viszonya 6 éve véget ért, mégsem tud rajta túllépni.

Csonka András nem sokszor szokott a magánéletéről, vagy az érzelmeiről beszélni, de Joshi Bharat műsorában alaposan kitárulkozott. A színész hosszú ideje van egyedül, és bár úgy érzi képes lenne egy kapcsolatra, pontosan tudja, hogy mi a baj vele: idealizált emberekhez és viszonyokhoz ragaszkodik.

Forrás: Csonka András

Annak ellenére teszi ezt, hogy tudja, nincs tökéletes ember, vagy kapcsolat, ő mégis arra vágyik, ezt képzelte el, és ilyet szeretne. Ezen kívül más problémája is van, amin nagyon nehezen tud változtatni: ragaszkodik az elmúlt kapcsolatokhoz is. "Életem végéig tarthatott volna, ha nem szúrom el. Ellaposodott a dolog valamilyen módon, és mégiscsak véget ért. Ennek most már több mint 6 éve. És igazából ezt sem tudtam elengedni. Mindig ott lebeg körülöttem, mert egy nívót mutat, egy olyan szintet, amire vágynék" - árulta el a színész.