Teljesen kifordult magából A Konyhafőnök versenyzője

Forrás: RTL Klub -
A konyhafőnök RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Konyhafőnök keddi adásában már a döntőbe jutás volt a tét. A csapatoknak a Gundel étteremben kellett megmutatniuk, mit tudnak. Tomi volt a kék csapat séfje és amikor azt érezte, kicsúszik a keze közül az irányítás, kiabálni kezdett.

„Ez tök hideg gyerekek, ne essünk már szét a jó... életbe" – kezdte Tomi. „Ottília, tedd le azt a rohadt serpenyőt és gyere ide letörölni a tányérokat" – folytatta Tomi, akinek társai nem értették, miért ilyen ideges.

Forrás: RTL Klub


„Tomi szétesett a feladat során, kikelt magából és mindenkivel kiabált, bevallom, attól féltem a feszültség oda vezet, hogy nem tudjuk megoldani a feladatunkat" – mondta Ottília. „Baromi ideges voltam, nem úgy ment a csapatmunka, ahogy szerettem volna, azt vettem észre, ha mondtam valamit, nem úgy történt" – magyarázta Tomi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.