A 21 éves nő videóra rögzítette a 17 hónapos csecsemője meggyilkolását, majd a 2 éves lányát is megpróbálta megölni.

A 21 éves nő, Christian Clark szerelmi féltékenységből követte el a hidegvérű gyilkosságot. Azt hitte, párja, Andrew Price Jr. megcsalja őt, ezért olyan képekkel és üzenetekkel árasztotta el a férfit, melyeken két közös gyermeküket kínozta. Az egyik üzenet így szólt: „Imádkozz a gyerekeid életéért, mert meg fogom ölni őket!" Az üzenet végére nevetős emojit rakott, majd elküldte Andrew-nak. - írta meg a Mirror.

Christian ClarkForrás: Allegheny megyei rendőrség

 A nő fojtogatás útján végzett a kisebbik gyermekkel,

ágyneművel zárta el a kicsi légútját. A testvérével, Angellel is hasonló tervei voltak. 3 órán át tartott a rettenetes kivégzés, és Christian Clark mindeközben fotókkal és videóval rögzítette az eseményeket. „Nézd, a lány még lélegzik, de a kisfiú már halott." – hangzott el az egyik videón.

Az anya egy idő után magukra hívta a mentőket, de addigra már késő volt. A kisfiún nem lehetett segíteni, a kislányt pedig kórházba szállították, szerencsére épségben megúszta az esetet. A nőt azonnal letartóztatták, jelenleg is előzetesben tartják. Gyilkossággal és gyilkossági kísérlettel vádolják, ám a nyomozás még nem ért véget.