WOW! Melltartóban, bugyiban és neccharisnyában lépett színpadra Nagy Adri és Nika

Beyonce Nagy Adri Nika Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két szexi díva, Nagy Adri és Veress Mónika, Nika adták elő Lady Gaga és Beyoncé Telephone című számát. És nagyon durván odatették.

"Bereczkivel megbeszéltük, hát, lefostuk a bokánkat" - közölte Majka, Hajós pedig próbálta rávenni a csajokat egy csókra is, sikertelenül.

"Üzenem apukámnak, hogy többet nem lát így" - fűzte hozzá Nagy Adri, aki kicsit feszengett a lenge öltözék miatt.

A sötét ötven árnyalata volt a villalakók vizsgájahttp://www.life.hu/sztarok/20161106-valovilag-8-az-iskolahet-vegen-vizsgaztak-a-villalakok.htmlOrigoSzétszabdalt menyasszonyi ruhájában ment bulizni Millie Mackintoshhttp://www.life.hu/sztarok/20161106-millie-mackintosh-szetszabdalta-a-menyasszonyi-ruhajat-abban-bulizott.htmlA brit tévésztár, Millie Mackintosh úgy döntött, végleg lezárja tönkrement házasságát, ehhez pedig egy igen érdekes módot választott. TV + Sztárok--Csobot Adél tűzről pattant menyecskeként tért vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161106-csobot-adel-enekesno-tuzrol-pattant-menyecskekent-tert-vissza-a-sztarban-sztarbanba.htmlOszvald Marika bőrébe bújba énekelt duettet a Bajor Imreként színpadra lépő Kocsit Tiborral. A Mágnás Miska című operett egyik klasszikusával készültek. TV + Sztárok--Tivy: "1301-től 1308-ig volt király nélkül az ország"http://www.life.hu/sztarok/20161106-valovilag-8-a-het-aranykopesei-hetiklasszikusok-iskolahat.htmlLassan, de biztosan véget ér az iskolahét a villában, ami ha másra nem is, arra jó volt, hogy megmutassa, milyen sötétek és ostobák is az ország villalakói.TV + Sztárok--Kiderült: Jól lehet csajozni az X-Faktorralhttp://www.life.hu/sztarok/20161106-mata-ricsi-az-x-faktor-felfedezettje-szerint-jol-tud-csajozni.htmlTegnap egy hatalmas bakival stratolt az X-Faktor élő show-ja. A műsor után az egyik továbbjutó, Mata Ricsi adott exkluzív interjút a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoCsobot Adél ma visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161106-csobot-adel-istenes-bence-parja-ma-visszater-a-kepernyore-a-sztarban-sztarban.htmlA boldog anyuka ma este újra kamerák elé áll. Maszkot visel majd és énekelni is fog.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.