Az idei ősz első havazására is számíthatunk a héten

Forrás: Cultura Creative/Hugh Whitaker -
meteorológia havazás időjárás havas eső előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Köpönyeg.hu szerint a héten már számolnunk kell a havazás esélyével.

A mai napon felszakadozni látszik a felhőzet, több helyen is kisüt majd a nap, ám a Dunántúl nyugati részében továbbra is tartós felhőzet lesz a jellemző. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-8 fok között alakul, míg a maximum 7 és 13 fok között várható.

Kedden többnyire felhős időre ébredünk, helyenként, kis körzetekben fog csak előbújni a nap. Sok helyen várható eső, zápor, a Dunántúl magasabban fekvő területein

havas esőre, havazásra is lehet számítani.

Sok felé megélénkülhet a szél is. Az északi minimum hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul, míg délen 3-6 fok között várható. A legmagasabb hőmérséklet a Nyugat-Dunántúlon 5-6 fok közé kúszik fel, a Tiszántúlon pedig 9-10 fok körüli értékre számíthatunk.

Szerdán, a délelőtti órákban a Tiszántúlon is felszakadozik a felhőzet, melyet napos idő követ majd, helyenként némi futó záporral. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 5 fok között alakul, nyugaton lesz némiképp hűvösebb idő. Napközben 5 és 9 fok közötti felmelegedésre készülhetünk.

Portrait of woman enjoying winter Forrás: Cultura Creative/Hugh Whitaker

Csütörtökön változó időjárás lesz a jellemző, helyenként erős felhőzettel, gyenge esőzéssel, máshol pedig napos időszakokkal. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 1 közötti hőmérséklettel kalkulálhatunk, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet 2-8 fok között alakul.

Pénteken reggeli ködfoltok jelenhetnek meg, melynek feloszlása után elszórtan eső és zápor is kialakulhat. Az Északi-középhegység térségében

havas esőre és gyenge hóhullásra is

számíthatunk.

A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 1 fok közé esik, a legmagasabb nappali értékek pedig 2-6 fok között várhatóak.

A hétvégén mindvégig erősen felhős idő van kilátásban. Szombaton csak szórványosan, míg vasárnaptól pedig egyre többfelé várható zápor, eső, helyenként a szél is megerősödhet. A minimumhőmérséklet szombaton mínusz 2 és plusz 3 között alakul, vasárnap mínusz 1 és plusz 5 fok közé tehető. A nappali maximum szombaton 5-10, vasárnap 5-11 fok közé szökik majd.

50 ezer lájkért cserébe megúszhatják a vizsgát a BGE hallgatói http://www.life.hu/news/20161104-nem-kell-vizsgazniuk-a-bge-diakjainak-ha-50-ezer-lajkot-gyujtenek.htmlKomoly közösségi küldetésért kampányolnak a BGE diákjai, 50 ezer lájkért cserébe nem kell vizsgázniuk. NewsFéltékenységből ölte meg gyermekét egy 21 éves nőhttp://www.life.hu/news/20161104-hidegverrel-meggyilkolta-gyermeket-majd-videot-kuldott-rola-az-apanak.htmlA 21 éves nő videóra rögzítette a 17 hónapos csecsemője meggyilkolását, majd a 2 éves lányát is megpróbálta megölni. NewsOrigoEltűnt 18 éves fiút keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20161104-eltunt-18-eves-fiut-keres-a-rendorseg.htmlEgy fiatal, 18 éves pécsi fiút keres a rendőrség. Varga Patrikot utoljára hétfő délután 4 órakor látták a pécsi Csontváry utca környékén.NewsOrigoElképesztő úszósikert aratott Mányoki Attilahttp://www.life.hu/news/20161102-manyoki-attila-a-hiressegek-csarnokanak-tagja-lesz-pentektol.htmlTeljesítményével azt is kivívta magának Mányoki Attila, hogy tagja legyen a Hírességek Csarnokának, amely az Egyesült Államokban 1963 óta létezik. NewsOrigo20 évig élt egy lyukban a 16 éves fiúhttp://www.life.hu/news/20161026-a-rendorok-veletlen-bukkantak-ra-szornyu-korulmenyek-kozott.htmlArmando de Andrade egy sötét, ablaktalan szobában élt 20 évet, ahová családja zárta be. A rendőrség ágyhoz kötve, alultáplálva talált rá. Viselkedéséből nem derült ki, hogy kábítószer hatása alatt állt-e, vagy csak a félelem miatt nem tudott megszólalni. News--Felvette saját balesetét: Így borult fel kocsijával a fiatal fiú - Videó!http://www.life.hu/news/20161024-enekles-kozben-csuszott-ki-a-fiatal-fiu-kocsija-durva-kepsorok.htmlA szokásos autóútjára indult az a fiú, aki felvette saját balesetét videóra, majd meg is osztotta közösségi oldalán. Énektudását akarta tesztelni a felvétellel, amit milliók kattintottak le. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.