Nem hagyja Berki Krisztián, hogy Pamela meghízzon: annyira nem szeretné ducibbnak látni párját, hogy ezt a házassági szerződésben is kikötötte. Persze Pamelát sem kell félteni, neki is vannak kikötései.

Nem házasodnak szerződés nélkül: Berki Krisztiánnak és párjának is megvannak a maguk kikötései a másikkal szemben. Hajmeresztőnek tűnhetnek az elvárásaik, de ők ezeket a dolgokat tartják fontosnak. Berki például azt, hogy Pamela nem hízhat 60 kiló felé, kedvesének pedig a többi között az a legfontosabb, hogy a műsorvezető ne lépjen félre.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Ezen kívül Pamela azt is leszögezné, hogy kapcsolatuk megromlása esetén kapjon egy kis lakást, amibe a gyerekekkel költözhet. A pár erről Hajdú Péter vasárnap adásba kerülő műsorában beszélt. "Sosem szabad ilyenekről beszélni, de ha különválnának az útjaink, bízom benne, hogy nem az lenne a vége, hogy anyáékhoz hazaköltözöm a kis gyerekszobámba egy vagy két, három gyerkőcömmel" - idézi Pamela szavait a Blikk, de Berki is magyarázatot adott arra, miért olyan fontos neki a súly kérdése. "Nem vagyok beteg. Megismerkedsz egy lánnyal, aki asszony lesz, gyermeked vagy gyermekeid édesanyja. Fontos, hogy később is ugyanabban az állapotban tündököljön" - árulta el a műsorvezető, aki Pamelával ellentétben megbocsátana párjának egy félrelépésért.